Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavazzak jövőre, ha...

Kire szavazzak jövőre, ha ezeket szeretném?

Figyelt kérdés

-Szabad piaci, neoliberális gazdaságpolitika. Maradjon az egykulcsos adó, töröljék el a CSOK-ot és hasonló támogatásokat, privatizálják a veszteséges állami cégeket

-Melegházasság, transzneműek elismerése, béranyaság, meleg és transz örökbefogadás

-Magyarkodó, kereszténykedő rendezvények, műsorok felszámolása

-EU és USA-pártiság

2021. nov. 4. 10:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
55%
4-es, lehet, hogy MZP abban gondolkodik, de mivel az összefogáson belül van nem az ő akarta fog érvényesülni. Közös döntések lesznek, nem adják csak úgy puszira a szavazóikat
2021. nov. 4. 11:31
 12/30 anonim ***** válasza:
7%
Én is ilyen pártra vágyom. De csak ilyen komolytalan kezdeményezések vannak. Van egy "LA75" (Le az adók 75 százalékával párt) nevű dolog, de szinte ismeretlen minipárt, az még talán hasonló mint az általad leirtak.
2021. nov. 4. 11:41
 13/30 anonim ***** válasza:
5%
Hagyjuk, nem foglak semmiről sem meggyőzni. Ha te csak a kormánypárti propagandamédiából tájékozódsz, úgysem lehet...
2021. nov. 4. 12:14
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

És az ellenzéki "információk" nem propagandák ha már neked a kormány dolgai azok? :)

2021. nov. 4. 12:19
 15/30 anonim ***** válasza:
57%

Igen, sokkal kevésbé van propaganda szaguk. :D

Csak kicsit téveszméid vannak. Ami nem kormánypárti az csakis ellenzéki lehet. Persze én is tudom, hogy már szinte teljesen kiirtották a valódi 'független' sajtót, de azért aki akar és kicsit is intelligensebb egy kormánypárti szavazónál, hidd el talál hitelesebb forrást magának.

Amúgy meg mindenki maga dönti el, mit vél hitelesnek. Részemről a téma lezárva!

2021. nov. 4. 12:46
 16/30 anonim ***** válasza:
62%

Lehet hogy részedről le van zárva, de azért hozzáfűznék valamit.

1) A politikában nem létezik független, valaki vagy kormánypárti vagy nem. Legfeljebb az lehet független akit hidegen hagy a politizálás.

2) Ha az egyik propaganda akkor a másik is. Nincs olyan, hogy jobban meg kevésbé. A propaganda nem fokozható fogalom.

3) Az is két külön dolog, hogy mi a tényleg hiteles és te mit VÉLSZ hitelesnek. Mert például egyesek azt vélik hitelesnek, hogy lapos a föld, közben a tényleg hiteles álláspont az éppen az ellenkezője.

2021. nov. 4. 12:56
 17/30 anonim ***** válasza:
48%

Te akartad!

1. Nem politikáról beszéltünk, hanem sajtóról.

2. Amit ma a kormányunk közvetít a számodra, az igenis propaganda. Én hiszem, hogy van még ma M.o.-on független sajtó, aki nem azt szajkózza, amit megmondanak neki, hanem tényekkel, érvekkel alátámasztva tájékoztat.

3. Így van. Sajnos egyesek azt vélik hitelesnek, amit a kormány mond neki. Közben a tényleg hiteles meg épp az ellenkezője. :)

Szerintem ne bonyolódj bele ennél jobban, ebből már nem jössz ki jól. Hallgasd továbbra is a számodra jobban hihető médiát!

2021. nov. 4. 13:13
 18/30 anonim ***** válasza:

"1. Nem politikáról beszéltünk, hanem sajtóról."

De ha a sajtó foglalkozik politikai témával is akkor az nem lehet független. Vagy te mitől függetlennek képzeled el a sajtót? Mert a sajtónak általában vannak támogatói akik valamelyik oldalt képviselik, vagy pártolják. Remélem érthető.

"2. Amit ma a kormányunk közvetít a számodra, az igenis propaganda. Én hiszem, hogy van még ma M.o.-on független sajtó, aki nem azt szajkózza, amit megmondanak neki, hanem tényekkel, érvekkel alátámasztva tájékoztat."

Mert aki a kormány mellett áll az csak is Viktor irányítása alatt áll vagy mi? Meg mintha nem lennének tények amiket egy kormánypárti ír. Spoiler: azok is lehetnek tények.

"3. Így van. Sajnos egyesek azt vélik hitelesnek, amit a kormány mond neki. Közben a tényleg hiteles meg épp az ellenkezője. :)"

És miért is? Talán szerinted csak az lehet hiteles ami a kormány ellen szól? Mert ez hatalmas tévedés amit állítasz.

"Szerintem ne bonyolódj bele ennél jobban, ebből már nem jössz ki jól. Hallgasd továbbra is a számodra jobban hihető médiát!"

Még jó, hogy nem te rajtad áll, hogy ki jön ki ebből jól és ki nem. :)

2021. nov. 4. 13:22
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy mindig kényszert érzel az utolsó szó jogára, még nem neked lesz igazad. :)
2021. nov. 4. 13:25
 20/30 anonim ***** válasza:

Nem érzek kényszert semmire. Csak nem szeretem ha egy tévhitben élő azt hiszi, hogy neki van igaza. :)

2021. nov. 4. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!