Kire szavazzak jövőre, ha ezeket szeretném?
-Szabad piaci, neoliberális gazdaságpolitika. Maradjon az egykulcsos adó, töröljék el a CSOK-ot és hasonló támogatásokat, privatizálják a veszteséges állami cégeket
-Melegházasság, transzneműek elismerése, béranyaság, meleg és transz örökbefogadás
-Magyarkodó, kereszténykedő rendezvények, műsorok felszámolása
-EU és USA-pártiság
És az ellenzéki "információk" nem propagandák ha már neked a kormány dolgai azok? :)
Igen, sokkal kevésbé van propaganda szaguk. :D
Csak kicsit téveszméid vannak. Ami nem kormánypárti az csakis ellenzéki lehet. Persze én is tudom, hogy már szinte teljesen kiirtották a valódi 'független' sajtót, de azért aki akar és kicsit is intelligensebb egy kormánypárti szavazónál, hidd el talál hitelesebb forrást magának.
Amúgy meg mindenki maga dönti el, mit vél hitelesnek. Részemről a téma lezárva!
Lehet hogy részedről le van zárva, de azért hozzáfűznék valamit.
1) A politikában nem létezik független, valaki vagy kormánypárti vagy nem. Legfeljebb az lehet független akit hidegen hagy a politizálás.
2) Ha az egyik propaganda akkor a másik is. Nincs olyan, hogy jobban meg kevésbé. A propaganda nem fokozható fogalom.
3) Az is két külön dolog, hogy mi a tényleg hiteles és te mit VÉLSZ hitelesnek. Mert például egyesek azt vélik hitelesnek, hogy lapos a föld, közben a tényleg hiteles álláspont az éppen az ellenkezője.
Te akartad!
1. Nem politikáról beszéltünk, hanem sajtóról.
2. Amit ma a kormányunk közvetít a számodra, az igenis propaganda. Én hiszem, hogy van még ma M.o.-on független sajtó, aki nem azt szajkózza, amit megmondanak neki, hanem tényekkel, érvekkel alátámasztva tájékoztat.
3. Így van. Sajnos egyesek azt vélik hitelesnek, amit a kormány mond neki. Közben a tényleg hiteles meg épp az ellenkezője. :)
Szerintem ne bonyolódj bele ennél jobban, ebből már nem jössz ki jól. Hallgasd továbbra is a számodra jobban hihető médiát!
"1. Nem politikáról beszéltünk, hanem sajtóról."
De ha a sajtó foglalkozik politikai témával is akkor az nem lehet független. Vagy te mitől függetlennek képzeled el a sajtót? Mert a sajtónak általában vannak támogatói akik valamelyik oldalt képviselik, vagy pártolják. Remélem érthető.
"2. Amit ma a kormányunk közvetít a számodra, az igenis propaganda. Én hiszem, hogy van még ma M.o.-on független sajtó, aki nem azt szajkózza, amit megmondanak neki, hanem tényekkel, érvekkel alátámasztva tájékoztat."
Mert aki a kormány mellett áll az csak is Viktor irányítása alatt áll vagy mi? Meg mintha nem lennének tények amiket egy kormánypárti ír. Spoiler: azok is lehetnek tények.
"3. Így van. Sajnos egyesek azt vélik hitelesnek, amit a kormány mond neki. Közben a tényleg hiteles meg épp az ellenkezője. :)"
És miért is? Talán szerinted csak az lehet hiteles ami a kormány ellen szól? Mert ez hatalmas tévedés amit állítasz.
"Szerintem ne bonyolódj bele ennél jobban, ebből már nem jössz ki jól. Hallgasd továbbra is a számodra jobban hihető médiát!"
Még jó, hogy nem te rajtad áll, hogy ki jön ki ebből jól és ki nem. :)
Nem érzek kényszert semmire. Csak nem szeretem ha egy tévhitben élő azt hiszi, hogy neki van igaza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!