A nemzethyek miért igénylik ennyire, hogy a nagyfőnök rendszeresen elmondja nekik, hogy a magyar a világ legtökösebb, legokosabb, legravaszabb népe? Önbizalomhiány?
Figyelt kérdés
Azt meg csak a véletlen okozta, hogy ilyen csóró, minden szomszédját gyűlölő országot sikerült összekaparnunk.
Nem mi megyünk rossz irányba az autópályán, hanem mindenki más, mi?😂
2021. okt. 23. 18:38
1/3 anonim válasza:
Napimagyarozás, napinemzethyzés megvolt, mi? Izrael is pont ilyen (sőt, ott még kötelező katonai szolgálat és hazafiasság is van), valamiért mégsem fikázzátok....
2/3 anonim válasza:
Nem mi igényeljük, Orbánék akarják bebizonyítani fél kézzel az ereszbe kapaszkodva, hogy magyarok.
3/3 anonim válasza:
Pár mondatot hallgattam ma a TV-ből Viktorta szövegeléséből, és furcsának is tartottam, hogy mintha most nem mondta volna másodpercenként, hogy: "magyar".
De Kérdező, szerintem is ezért van ez. Meg ma már azért ők is megszólalnak, leordítják a másik fejét Viktorta nélkül is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!