Amikor vkit arról kérdezek, hogy a fidesz mit lopott, akkor sosem tud senki semmit mondani. Ti tudnátok? De ne olyat írjatok, amit hallottatok vagy itt olvastatok, hanem ami tényleg bizonyított?
már bocs, de a magánnyugdíjpénztárt nem a fidesz lopta el. Hanem a magánnyugdíjpénztárak maga, ezért is szűntette meg a fidesz, mert erre rájött.
Nem kellett volna egyetlen egy stadiont sem építeni, nem kellett volna semmit sem felújítani, ment volna minden pénz az eü-be, tudom, tudom. Aztán meg azt lett volna a baj, hogy megmaradtunk volna egy lepukkant szar országnak, ahová egy külföldi sztárvendég vagy sportcsapat, túristák sem látogatták volna
A stadionok amúgy is 1-2 éven belül nullásak, utána meg hozzák a pénzt.
nem írtatok semmmi olyat, ami bizonyított továbbra sem.
ma 20:51
Az a baj van vele hogy azért a pénzért én dolgoztam meg az utolsó forintig nem Orbán. Az a pénz az Enyém volt mind. Én jártam éjszakázni a munka helyekre. Nyáron a negyven fokban télen a mínusz húsz a. Ahhoz a pénzhez orbánnak SEMMI !!! DE SEMMI ! Köze nem volt. Aztán hoztak egy törvényt hogy, De! Van köze. Még az aláírás meg se száradt rajta már egy másik törvényben az állt hogy nemcsak hogy van köze hozzá de el is veheti. Aztán el is vette és egy másik törvényben már ő mondta meg hogy az a pénzt ami az enyém volt a saját pénzemet mire költhetnem. Ha egyáltalán vissza adja. Na így lop. Mostmár az Én pénzem az övé lett. És ha Én azt akarom hogy vigye el az infláció ahhoz se volt eredetileg semmi köze. Vagy akkor én is kiveszem a pénztárcádból a pénzt mert különben elviszi az infláció. Vagy vissza adom de majd Én mondom meg mire költhetett (a saját pénzéért) Talán így hogy végletekig le egyszerüsítettem neked így talán megérted mi a gond.
És ez még "csak" a magán nyugdíj
Csak egyet mondok....
Meszáros 63 milliárdért épít 1 km vasútvonalat...ez világrekord drága...és megkapta a tendert....nem sorolom tovább
(Erre még az osztrákok is valami olyasmit mondtak,hogy ennyiért km-enkênt pályaudvart is illene építeni...)
13) mi fejlődik?az életszínvonalat kell emelni, márpedig rosszabbul élünk mint 15 éve.a szociális rendszer és a közszféra összeomlott mert alulfinanszírozott.nem az a fejlődés fokmérője hogy uniós pénzből épülnek dolgok az országban.európai árszínvonal mellett kell megélned balkáni fizetésből,ide jutottunk a fidesz alatt.az eu rengeteg pénzt ad de sem a gazdaságot nem fejlesztik,sem a szociális rendszert.semmit az égvilágon,mert nem céljuk hogy javuljon az életszínvonal.
Mit értesz az alatt hogy fejlődik az ország rendesen?mit nevez fejlődésnek egy fideszes? komolyan érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!