Ki szerint lesz miniszterelnök? -Toroczkai László (mi hazánk) - Dobver Klára (Gyurcsány felesége) - Orbán Viktor (Fidesz) -Fekete Győr András. ( momentum) -Vagy etc és leírom neked
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi voltam!2021. okt. 14. 13:36
21/25 anonim válasza:
Kérdező! Az a rossz hírem, hogy te komolyabban veszed ezt az oldalt, mint én. Ne gondold, hogy itt bármilyen szavazás is reprezentatív! De ha ezt te tudod, minek írsz ki szavazást?
22/25 A kérdező kommentje:
Azért,mert kíváncsi voltam a "véleményekre", de ez az oldal a válaszok alapján se komoly
2021. okt. 27. 13:28
23/25 anonim válasza:
A Fidesz-Dk koalíciós kormány élén Viktor és Ferenc közösen fognak kormányozni.
24/25 A kérdező kommentje:
Hát inkább Marki Zay, mint a Fidesz
Ne legyél már ennyire agyátmosott Pont nekünk kellene tenni az ellen, hogy ez ne így történjék
2021. okt. 27. 13:45
25/25 anonim válasza:
Remélem T.L. De ha már bekerülnek a parlamentben az is elég lesz. Jól megfingatják majd a sok vadliberális bohócot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!