Ki mit gondol melyik miniszterelnök kormányzása volt jobb?
Egyértelműen Orbán Viktor, ezt az is bizonyítja, hogy többször újraválasztották. Gyurcsány csődbe vitte az országot (az IMF-hez kellett fordulni, mert már senki nem adott hitelt Mo-nak), és saját bevallása (őszödi beszéd) sem csinált semmit.
Nem is egy kategória a kettő.
Amikor Orbán megbukott akkor Gyurcsány nyert, utána megint Orbán.
Mind ketten megbuktak, egyikük sem tudta az aktuális válságot kezelni.
Szóval ők alkalmatlanok, de hozzáteszem a mostani politikusok közül nem tudnék 1-t mondani akire rá lehet bízni az országot...
"Ki mit gondol melyik miniszterelnök kormányzása volt jobb?"
Ez nem annak kérdése hogy ki mit gondol. Gyurcsány saját magát tartotta alkalmatlannak miniszterelnöknek, hiszen lemondott amikor bajba került - miatta - az ország. Ő saját magát tartotta alkalmatlannak és ő az egyetlen miniszterelnök 1990 óta aki maga mondott le. Ő a legrosszabb miniszterelnök az elmúlt 31 évben.
A kérdés nem kérdés, a választ már 2009-ben megadta rá maga gyurcsány.
Nem volt jó egyik sem. Gyurcsány soha, Orbán még talán 2016-7-ig elment valahogy, de aztán arcátlanná vált a sleppjével együtt. Lehet hogy addig is az volt, csak nem ennyire nyíltan és átlátszóan.
Fidesz szavazó voltam, nem tagadom, eddig. Soha többet nem szavazok a fideszre. Igaz, hoztak jó dolgokat, amik a dolgozókat, családokat könnyebb helyzetbe hozták, csak ezt úgy kellet volna megtenni, hogy a gazemberséget mellőzik.
Gyurcsány az kb ugyanez, csak nekik valahogy kimaradt az emberek, családok figyelembe vétele.
Mind kettő tragikus és a nép szenvedte meg.
Most is fantasztikus a Ft, dübörög a gazdaság...
Illetve amik a Gyurcsány kormánya megbukott ott is hasonlóan jó volt a helyzet.
#9 Igen, sajnos az ember ilyen, elfelejti hogy az élet javulását nem ahhoz kell mérni amit még nem ért el - vagyis az osztrák vagy német életszínvonalhoz, hanem a saját korábbi helyzetünkhöz.
Van rokonom akinek 2 nagy háza van, saját autó+céges kocsi, havi milliós fizetésért dolgozik olyan munkát amit szeret csinálni, de mégis azt nézi hogy pár kollégájához képest neki kevesebb a vagyona és így szegénynek érzi magát. A másik meg éppen hogy csak már nem kell aggódjon a havi számlái meg költségei miatt, és gazdagnak érzi magát hiszen nem felejtette el, hogy 10 éve még küzdelmesen tudta előteremteni amikor gyógyszerre és tüzelőre egyszerre kellett költenie a havi pénzéből.
Mindig lehet olyat találni akihez képest szegénynek érezhetjük magunkat, a kérdés hogy annak akarjuk-e érezni magunkat. Nagyon könnyű megszokni a jobb életmódot - én is ilyen vagyok, alapnak tekintem azt ahogy ma tudok élni szemben a 10-20 évvel korábbi életemhez, nem is szeretnék újra olyan anyagi helyzetbe kerülni, értem hogy más sem. Csak nem kellene elfelejteni hogy a saját teljesítményem mellett milyen körülményeket teremtettek az akkori kormányok - és így nem azokat kellene visszahozni akik rossz körülményeket csináltak, hogy leváltsuk azokat akik meg jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!