Mi volt az ok vagy okok, ami miatt átpártoltál?
Nem tudom jóhoz szólsz-e, mert én már több mint tíz éve elfordultam a Fidesztől, nálam a 2010-utáni undorító fennhéjázó mindenen átgázolok a kétharmaddal, leszarok mindenkit mentalitás döbbentett meg. Hozzájuk képest 2010-előtt tombolt a demokrácia, azóta mindenről a Fidesz dönt ha kell kétharmaddal új alkotmányt ír ha kell népszavazási törvényt, sztrájktörvény írja át, hogy senkit meg nem kérdez, régen ennek volt egy menete még Gyurcsány alatt is! Nem az, hogy egy nap alatt döntünk valamiről, ami évekre-évtizedekre meghatározza az ország sorsát.
Továbbá az egykulcsos SZJA, azt nem mondta senki előre és én akkor pályakezdőként hatalmasat szívtam vele, hogy jól megemelték az adómat.
ma 13:51
a magasabb adód miatt kevesebb lett a nettód? Most mondjuk hogy állsz fizetésben a 2000-es évek közepéhez, végéhez képest, hogy áll egy pályakezdő? (mert lehet volt visszaesés a 2010-es évek elején de azért ez a gazdasági helyzettől nem volt független, azóta meg elég szépen nőttek a nettó fizetések)
Johoz, rosszhoz szólok, mindegy. Csak egy kérdést tettem fel. 😉
Én alapjáraton gyülölöm a fideszt...
2! Igen! kevesebb lett, mert kedvesen eltörölték az adójóváírást aztán a munka törvénykönyvéhez is hozzányúltak úgy, hogy csökkenjen a fizetésem. Mivel 12 órás műszakokban dolgoztunk, így járt délutáni pótlék is, amit szintén megszüntettek.
Ma egy pályakezdő ugyanúgy szarul jön ki a dologból, csak nekik nincsen összehasoníltási alapjuk így nem tudják, hogy más rendszerben jobban jártak volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!