Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek nektek változott a...

Fideszesek nektek változott a mássággal kapcsolatos megítélésetek bármilyen irányba mióta kiderült, hogy a Fidesz tele van LMBTQ emberekkel?

Figyelt kérdés
[link]

2021. okt. 9. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, mire számítasz?:)
2021. okt. 9. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Én manapság már túlságosan régimódinak, konzervatívnak érzem magam. Bárcsak én is meleg vagy legalább biszex lehetnék!

Sajnálom, hogy nem értek ehhez. A melegek állítólag megérzik egymásról ezt, Márki-Zay szerint is a fideszes képviselők fele meleg.

2021. okt. 9. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
2:)))
2021. okt. 9. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Soros.
2021. okt. 9. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
42%

Márki is utalgat NEVEK nélkül erre.

Undorító tőle!!

A Fidesz nincs a melegek ellen!

Milyen hátrány, diszkrimináció éri őket? Semmilyen... olyan biztos nem, amit a társadalom nem támogat!

Nekem nem változott a megítélésem, elfogadom, nem diszkriminálom, de maradjon a magánélet része! Ennyi!

2021. okt. 9. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

"Milyen hátrány, diszkrimináció éri őket?"

Én pl. támogatnám, hogy melegek fogadhassanak örökbe gyerekeket, akik amúgy árvaházban és nevelő otthonban nevelnek...

2021. okt. 9. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyébként nem ártana bizonyítékot is felmutatniuk az ellenzékieknek erről az állításukról. Mivel ez olyan így mintha te azt mondanád a szomszédban élő idős személyre, hogy afgán terrorista csak mert nem kedveled őt.

Vagy talán az ezt kijelentő ellenzékiek így vallják be ország világ előtt saját magukat csak az általuk gyűlölt pártra rákenve? Ezen érdemes volna elgondolkodni, főleg azok után, hogy mennyi mindent hazudnak gyurcsányék, hogy a Fidesz tette közben meg pont a gyurcsány rendszer követte el őket annó. Csak ugye könnyebb másra kenni a sarat.

2021. okt. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!