Ha Dobrev Kláráról kiderülne, hogy Gyurcsány embere, akkor is lenne esélye Orbán legyőzésére?
Igaz, hogy a felesége, de a munkában, politikában nem tudhatjuk, hogy mennyire áll a befolyása alatt.
Karácsony Gergelyről viszont rendszeresen sulykolják, hogy Gyurcsány Ferenc embere.
KIDERÜLNEEE? :D
Mert Dobrevről miért kellene mondani bármit is, miután tényleg Gyurcsány embere?!
A felesége. Nem csak sima barát. Nem is születési alapon vérszerinti rokon. Hanem önként választott párja az életben és a politikában is:
Nap mint nap együtt nézik a tv-t, együtt reggeliznek és beszélik át a világ dolgait.
Gyurcsány az általa alapított klubnak (DK = Gyurcsány rajongói klub) a vezetője, Dobrev meg a tagja, és ennek a pártnak az előretolt embere most, a választások alkalmával, mivel a férjére (miután durván megbukott az ország vezetőjeként) nem szavazna senki.
Nincs minek kiderülnie, tény: Dobrev Gyurcsány embere. A felesége és alattvalója is abban a közös pártjukban. Sőt, egy és ugyanaz: Amikor Gyurcsány vezette az országot, akkor is ott volt vele teljes politikai egyetértésben Dobrev, ahogy most is ott van Dobrev mellett Gyurcsány. A kettő ugyanaz, csak nevet váltottak.
Belenéztem a Klárika sajtótájékoztatójába, pár perc után a bebasz*tt Gyurcsány próbált artikulálni dölöngèlve👌🏼
Én 4 éve nagy Jobbikos voltam, most elnézve ezt az ellenzéki gárdát; hát akkor már inkább maradjon a 🍊 Vezér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!