A Gyurcsány, vagy az Orbán kormány lopott többet?
Honnan tudná ezt bárki?
Egyébként nem csak a lopás számít, hanem az is, ha eladósítják az országot. Pl. IMF hitel. De ugyanebbe tartozik a Fudan is. Az se lopás, de hosszútávon ezerszer rosszabb, mint egy mutyis közbeszerzés...
Gyurcsány idejébe 20 000 milliárd forint államadósság
Orbán idejébe 40 000 milliárd.
Szerintem eléggé egyértelmű.
Azt se felejtsük el, hogy míg a Fidesz jórészt Lölőnek meg egyéb haveroknak tolja a pénzt, szóval országon belül marad, addig Gyurcsányék leginkább kifele talicskázták az országból.
Vagy pl. ott van a devizahitel-mutyi, amivel többszázezer családot sodortak gyakorlatilag a teljes csődbe, utcára kerültek volna. Ez sztem a sima mutyinál, lopásnál, egy fokkal súlyosabb etikai bűn, nincs lelke annak aki ezt az egészet kitalálta...
Persze lopás, mutyi is volt, rengeteg. Az említett STRABAG, HÉROSZ, vagy ott volt pl. a Sulinet, mekkora hatalmas mutyik voltak akkoriban is.
Én nemtudom pénzben melyik több, az is lehet hogy a Fidesz többet lopott számszerűsítve (ne felejtsük persze el, hogy azóta elinflálták a Ft-ot (ami sztem nagyobb bűn mint a lopás, ugyanez igaz a pénznyomtatásra, amit az egész EU, USA is művel). A 6-os válaszoló államadóságos példája az infláciüó miatt hülyeség.
Ettől függetlenül pofátlan és hatalmas bűn amit a Fidesz művel.
De hogy összehasonlítani a kettőt? A sz . rt lehet a sz . rhoz hasonlítani?
Ha tényleg csak ebből a kettőből tudunk választani, akkor velünk, szavazókkal van a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!