Melegek, Bik stb - ti kire szavaztok a továbbjutott miniszterelnök jelölt-jelöltek közül azaz kinek a melegjogi hozzáállása a legszimpatikusabb?
Nekem Karácsony szimpatikusabb minden szempontból, amúgy bi vagyok, de nem ezért.
Viszont ha meleg lennék, akkor a jobboldali konzervatív Márki biztos szoba se jöhetne.
Számomra - a politikát szerető melegként - nem az a legfontosabb szempont, hogy hogyan állnak hozzá a melegekhez, sajnos vannak ennél húsbavágóbb kérdések is bőven. Amúgy meg mindhárman támogatóak a melegekkel kapcsolatban, nincs közöttük érdemi különbség ebből a szempontból.
De pl. ha már transzneműekről lenne szó, megnézném Márki-Zay fejét...
Már bocs, de engem a szakpolitikai programok érdekelnek. Minden más színjáték. Hogy ki mennyire mutatkozik harciasnak az a kampány megtervezett része. A kutatások azt mutatják, Karácsony így tudja megszólítani a bizonytalan szavazókat. Ezzel szemben pl. Dobrev azért mutatkozik harciasnak, hogy a nőkkel kapcsolatos sztereotípiákat ne vetítsék rá.
Eleve rosszul van feltéve a kérdés. MZP és Karácsony már rég bejelentették, hogy együtt indulnak és az egyikük miniszterelnök lesz, a másik pedig helyettes. Ha Márki-Zay visszalép Karácsony javára, akkor képes lennél Dobrevre szavazni pusztán azért, mert "keményebb tökű"-nek mutatja magát?
Karácsony egy bábu, akivel elszórakoznak. Azért ültetik magasabb pozícióba, hogy legyen valaki, akovel jó mocskos dealeket lehet kötni.
Ugyanaz a sunyi cinikus politikus, mint Gyurcsány, vagy Orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!