Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melegek, Bik stb - ti kire...

Melegek, Bik stb - ti kire szavaztok a továbbjutott miniszterelnök jelölt-jelöltek közül azaz kinek a melegjogi hozzáállása a legszimpatikusabb?

Figyelt kérdés

2021. okt. 2. 23:33
A kérdező szavazást indított:
Márki-Zay Péter
Dobrev Klára
Karácsony Gergely
32 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Melegjogi szempontból Karácsony szimpatikusabb, de szerintem MZP kompetensebb lenne miniszterelnökként.
2021. okt. 2. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
14%

Nekem Karácsony szimpatikusabb minden szempontból, amúgy bi vagyok, de nem ezért.

Viszont ha meleg lennék, akkor a jobboldali konzervatív Márki biztos szoba se jöhetne.

2021. okt. 3. 01:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Számomra - a politikát szerető melegként - nem az a legfontosabb szempont, hogy hogyan állnak hozzá a melegekhez, sajnos vannak ennél húsbavágóbb kérdések is bőven. Amúgy meg mindhárman támogatóak a melegekkel kapcsolatban, nincs közöttük érdemi különbség ebből a szempontból.

De pl. ha már transzneműekről lenne szó, megnézném Márki-Zay fejét...

2021. okt. 3. 01:46
 4/10 A kérdező kommentje:
én nagyon szkeptikus vagyok Karácsony vezetői, politikusi képességeibe...egy keményebb tökű ember kellene...még ha el is játszunk gondolatban, hogy nagyon neccesen de nyer a szivárványkoalíció -akkor Orbánék ellenzékben ölbetett kézzel nézik a tesze-tosza bénázó Karácsony gyenge kormányzását? aligha... jobb lenne olyan aki meg is tudja tartani azt amiért küzdött.
2021. okt. 3. 02:19
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Már bocs, de engem a szakpolitikai programok érdekelnek. Minden más színjáték. Hogy ki mennyire mutatkozik harciasnak az a kampány megtervezett része. A kutatások azt mutatják, Karácsony így tudja megszólítani a bizonytalan szavazókat. Ezzel szemben pl. Dobrev azért mutatkozik harciasnak, hogy a nőkkel kapcsolatos sztereotípiákat ne vetítsék rá.

Eleve rosszul van feltéve a kérdés. MZP és Karácsony már rég bejelentették, hogy együtt indulnak és az egyikük miniszterelnök lesz, a másik pedig helyettes. Ha Márki-Zay visszalép Karácsony javára, akkor képes lennél Dobrevre szavazni pusztán azért, mert "keményebb tökű"-nek mutatja magát?

2021. okt. 3. 02:44
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Karácsony szánalmas, az ég világon semmit nem csinál 100%-osan kiszolgálja Orbánt. MZP az egyetlen valamire való az egész társaságból.
2021. okt. 3. 03:09
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Az elejétől kezdve Márky-Zay Péterrel szimpatizálok. Másra nem is igen szavaznék, mert Dobrevtől frászt kapok, Karácsony meg olyan gyengécske...Simán kinézem belőle, hogy más irányítaná a háttérből. Meg szerintem nekik kevesebb esélyük lenne győzni jövőre.
2021. okt. 3. 04:15
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Karácsony egy bábu, akivel elszórakoznak. Azért ültetik magasabb pozícióba, hogy legyen valaki, akovel jó mocskos dealeket lehet kötni.

Ugyanaz a sunyi cinikus politikus, mint Gyurcsány, vagy Orbán.

2021. okt. 3. 06:32
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
A szavazatok nagy része kamu lehet (azaz heteró emberek szavaztak), egy másik kérdésnél -> https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11.. 35 szavazat van, amit kicsivel ezelőtt tettek fel, nem hiszem, hogy az itt lévők ilyen nagy része meleg vagy biszexuális :D
2021. okt. 3. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Csakis Dobrev.
2021. okt. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!