Jakab Péter és Fekete-Győr szavazók! Kire fogtok szavazni az előválasztás második fordulójában?
És mi van azzal, aki nem jobbikos, de Jakab Pétert látta volna az egész vircsaft élén a legszivesebben?
Mint pl. én.
DK-ra.
Nem voltam kifejezetten Jobbikos,Jakab Péter miatt szavaztam a pártra csak.
Eszem ágában sincs a másik két jelöltre szavazni,akiknek kb keresnivalójuk sem lenne ott.
Dobrev Klára és Jakab Péter volt az egyetlen,akik a legkorrektebben kezelték a győzelmet és ugye a vereséget,ez pedig sokat elárul arról is vezetőnek milyenek lennének.
Dobrevnek kell nyerni innentől,egyértelmű.
Hát, aki le akarja váltani a fideszt, az arra szavaz, aki nem lép vissza MZP és Karácsony közül, mivel Dobrevvel eléggé kockázatos a fidesz ellen indulni.
Így MZP vagy Karácsony.
Az lenne furcsa, hogy ha kötöttek egy választási megállapodást, és azt csak akkor tartanák érvényesnek, ha az ő miniszterelnök jelöltjük győzött volna.
Jakab volt olyan tökös, hogy a fidesz leváltása érdekében megállapodjon a többi ellenzéki párttal, és egyelőre úgy tűnik van annyira korrekt és szavatartó, hogy tarja magát a megállapodáshoz akkor is, ha az egyelőre nem neki kedvez.
Érdemes rajta elgondolkozni, hogy 3 egyéni képviselői hely többlet a DK neve mellett az nem akkora előny. Teljesen nyilvánvaló, hogy az összes egyéni körzetet nem nyerheti meg az összefogás. Ha hárommal több DK-s jelöltet nem választanak meg mint jobbikost, máris egálban vannak.
Ő a dk-jobbik külön megállapodásra gondol, amiből a többi párt kimaradt.
Én nem tudok ilyenről, de attól még lehet.
Ahogy az is lehet, hogy a fidesz megállapodott Toroczkaiékkal, hogy azok biztosítsák a többséget, ha másként nem megy.
Elég látványos volt, ahogy a dk-jobbik egymás javára lépkedtek vissza nem egy helyen.
A jobbik megkapta vidéket, cserébe a nagyobb városokban nem kampányoltak, míg a dk megkapta a nagyobb városokat.
Ez kb. nyílt titok, még MZP is mondta, hogy jobbikos ismerőseitől is hallotta már ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!