MZP hogy szerepelt ilyen jól, gyakorlatilag nulla kampánnyal?
"nulla kampány", "alig ismert"
Na azért ez nem így van, mert a fiatalabb nemzedék, akinek rádiója, tévéje nincs is, párt elkötelezettsége sem... az az internetet, Youtube-ot látja, amin a Márki olyan szorgalommal teletolta magát, hogy az összes többi együtt véve fele annyira se.
Én pont ilyen 17-18 évesektől hallottam, hogy azért szavaznak Jakabra, mert Tiktokon nagyon jó beszólásai vannak...
Amúgy igen, az tény hogy MZP a neten ment igazán. De nincs mögötte egy tízéves párt (DK), egy évtizedek óta polizitáló ex-miniszterelnök (Gyurcsány), sosem volt főpolgármester, és ő maga sem politizál évtizedek óta.
Mellesleg az egyik legkevesebb kampánypénzt felélő politikus volt az ismertebb nevek közül.
Márki Zay szerintem az egyetlen vállalható miniszterelnök jelölt az öt között.
Egy nagy hibát elkövetett azonban, beállt közéjük.... innentől kezdve olyan a helyzet, mintha el sem indult volna.
Amúgy annyit azért hozzáteszek, hogy az egoból, az önfényezésből kicsit vissza kellene vennie.
A többi jelölt hulladék.
Jakab lufi bohóc és faparaszt, Karácsony erőtlen, a kommunikációs és vezetői kompetenciái iszonyatosan gyengék, Fekete Győr az eleve esélytelen, és hát ott van a győztes , a nemzet új tyúkanyója, aki nem mellesleg éppen Gyurcsány felesége!!! " Nagyszerű, nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!