A Mi Gatyánk mi alapján jelenti fel a pécsi Pridera gyerekeiket kivivő szülőket, ha a Fidesz fő érve a homofób törvényre az volt, hogy 18 éves korig csak a szülő dönthet a nevelésükről?
Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 12:33
1/8 anonim válasza:
Látod, ilyen ellentmondásos ez a jobboldal. A fideszesek is csak vakargatnák a fejüket, ha a szülők válasza az lenne, hogy tömegével kezdenék a gyermekeket a gyűlölködés helyett a társadalmi összetartozásra, hazafiságra, az egyenlőség szeretetére nevelni, az egyenlőség, a szabadság és a testvériség szellemére. Mindegy, hogy az élet egyes területein kicsit másképp szeretjük ugyanazt, ugyanahhoz a társadalomhoz tartozunk, össze kell tartanunk. A melegek is ugyanazt szeretik, mint a heteroszexuálisok, csak ők kicsit másképp. Ezért gyűlölni valakit ugyanolyan értelmetlen, mint gyűlölni valakit, aki egy másik focicsapatnak drukkol. Emellett a melegek jelenléte a társadalomban még javítják is az esélyeimet a hetero nőknél. Szóval, baromság az egész homofóbia, egy társadalom-ellenes, anti-szoc kreténség.
2/8 anonim válasza:
AZ SEMMI!!!
A gyerekeket fotózták szülői beleegyezés nélkül és nyilvánosságra is hozták a képeket! Törvénytelenséggel próbálnak egy teljesen legális dologba belekötekedni mert a kutya nem foglalkozik a kisfideszel.
A fideszes helyi politikus nagy erőlködések árán össze tudott szedni 100 ellentüntetőt, igaz rendesen osztogatta a söröket.
3/8 anonim válasza:
Én tudom, hogy ballib berkekben a Mi Hazánk = Fidesz, de a valóságában (ahogy a fenti példa is mutatja), lehetnek véleménykülönbségek. A Fideszt alapvetően nyilván nem fogja érdekelni, hogy a szülő hova viszi a gyerekét, a Fidesznek azzal van baja, ha a szülő tudta nélkül, a szülő jelenléte nélkül próbálják befolyásolni a gyerekét. A Mi Hazánk egy még szigorúbb szemléletmód alapján abban is véleményt nyilvánít, hogy a szülő kiviheti-e a gyerekét egy, a fentihez hasonló eseményre, vagy sem. Megjegyzem, szerintem sincs semmi keresnivalója ott egy gyereknek, de ugyanezt gondoltam a Magyar Gárda-szülők gárdista gyermekeivel kapcsolatban is. 18 éves kora után eldöntheti, hogy miben kíván részt venni, addig talán ennyire megosztó eseményekkel nem kellene befolyásolni, de ez csak az én véleményem.
4/8 anonim válasza:
Már a kérdés is hazugság a feljelentést a szervezők ellen tették meg.
Ezt Lantos János is elmondta.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
3 És még mindig nincs olyan, hogy "ballib". A jobboldal támogatja a liberális szabadpiacot, a baloldal ezzel szemben szabályozáspárti, szociális.
7/8 anonim válasza:
#6. Ezt ne nekem mondd, én pontosan tudom, hogy bal és lib tűz és víz. Ezt a kifejezést azonban épp ők aggatták magukra, mintha a "baloldal" egyszerűen a "liberális" szinonímája lenne, mert ennyire ostobák.
8/8 anonim válasza:
Ha neked a hazánk egyenlő a gyatyánkkal, függetlenül mindenféle pártszimátiától, akkor nálad nagyon komoly baj van és tényleg jobb lenne, ha elmennél valami olyan országba, ahol senkit sem érdekel a haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!