Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Mi Gatyánk mi alapján...

A Mi Gatyánk mi alapján jelenti fel a pécsi Pridera gyerekeiket kivivő szülőket, ha a Fidesz fő érve a homofób törvényre az volt, hogy 18 éves korig csak a szülő dönthet a nevelésükről?

Figyelt kérdés

2021. szept. 22. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Látod, ilyen ellentmondásos ez a jobboldal. A fideszesek is csak vakargatnák a fejüket, ha a szülők válasza az lenne, hogy tömegével kezdenék a gyermekeket a gyűlölködés helyett a társadalmi összetartozásra, hazafiságra, az egyenlőség szeretetére nevelni, az egyenlőség, a szabadság és a testvériség szellemére. Mindegy, hogy az élet egyes területein kicsit másképp szeretjük ugyanazt, ugyanahhoz a társadalomhoz tartozunk, össze kell tartanunk. A melegek is ugyanazt szeretik, mint a heteroszexuálisok, csak ők kicsit másképp. Ezért gyűlölni valakit ugyanolyan értelmetlen, mint gyűlölni valakit, aki egy másik focicsapatnak drukkol. Emellett a melegek jelenléte a társadalomban még javítják is az esélyeimet a hetero nőknél. Szóval, baromság az egész homofóbia, egy társadalom-ellenes, anti-szoc kreténség.
2021. szept. 22. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

AZ SEMMI!!!

A gyerekeket fotózták szülői beleegyezés nélkül és nyilvánosságra is hozták a képeket! Törvénytelenséggel próbálnak egy teljesen legális dologba belekötekedni mert a kutya nem foglalkozik a kisfideszel.

A fideszes helyi politikus nagy erőlködések árán össze tudott szedni 100 ellentüntetőt, igaz rendesen osztogatta a söröket.

2021. szept. 22. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Én tudom, hogy ballib berkekben a Mi Hazánk = Fidesz, de a valóságában (ahogy a fenti példa is mutatja), lehetnek véleménykülönbségek. A Fideszt alapvetően nyilván nem fogja érdekelni, hogy a szülő hova viszi a gyerekét, a Fidesznek azzal van baja, ha a szülő tudta nélkül, a szülő jelenléte nélkül próbálják befolyásolni a gyerekét. A Mi Hazánk egy még szigorúbb szemléletmód alapján abban is véleményt nyilvánít, hogy a szülő kiviheti-e a gyerekét egy, a fentihez hasonló eseményre, vagy sem. Megjegyzem, szerintem sincs semmi keresnivalója ott egy gyereknek, de ugyanezt gondoltam a Magyar Gárda-szülők gárdista gyermekeivel kapcsolatban is. 18 éves kora után eldöntheti, hogy miben kíván részt venni, addig talán ennyire megosztó eseményekkel nem kellene befolyásolni, de ez csak az én véleményem.
2021. szept. 22. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

Már a kérdés is hazugság a feljelentést a szervezők ellen tették meg.

Ezt Lantos János is elmondta.

2021. szept. 22. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Nektek először ez a magyarázandó.

2021. szept. 22. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
3 És még mindig nincs olyan, hogy "ballib". A jobboldal támogatja a liberális szabadpiacot, a baloldal ezzel szemben szabályozáspárti, szociális.
2021. szept. 22. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
#6. Ezt ne nekem mondd, én pontosan tudom, hogy bal és lib tűz és víz. Ezt a kifejezést azonban épp ők aggatták magukra, mintha a "baloldal" egyszerűen a "liberális" szinonímája lenne, mert ennyire ostobák.
2021. szept. 22. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
Ha neked a hazánk egyenlő a gyatyánkkal, függetlenül mindenféle pártszimátiától, akkor nálad nagyon komoly baj van és tényleg jobb lenne, ha elmennél valami olyan országba, ahol senkit sem érdekel a haza.
2022. febr. 5. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!