Áprilisban a miniszterelnököt Márki-Zay Péter személyében köszönthetjük? Jó volna!
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 12:20
1/19 anonim válasza:
Soha nem lesz belőle, karigerit fogod látni, és azt, ahogy elbukik.
2/19 A kérdező kommentje:
ő is cuki
2021. aug. 29. 12:22
3/19 anonim válasza:
Már a második fordulóba se jut be.
4/19 A kérdező kommentje:
Hogyan prediktáljátok akkor az előválasztások eredményét?
2021. aug. 29. 12:25
5/19 anonim válasza:
Biztos, hogy a Dobrev, Karácsony, Jakab jut a 2. fordulóba. Ott szerintem a Karácsony-Dobrev kettősből az egyik visszalép a másik javára, hogy Jakab semmiképp ne nyerjen, mert az már tényleg abszurd lenne, egy ilyen ember nem lehet Magyarország miniszterelnöke, akkor tényleg az egész világ rajtunk szánakozna.
6/19 anonim válasza:
A 2.fordulóban szerintem Jakab és Dobrev lesz..Karácsony nagyon gáz már a DK-nak is..Diszlexiás meg lassan diszkgráfiás is hogy nem tudja leírni a nevét..Jakabra meg nagyon sok jobboldali fog az előválasztáson szavazni,mert a pasi teljesen hiteltelen miniszterelnőknek..Ezt a DK is tudja..Az EU sem engedne egy volt neonácit..A 2.fordulót már kérdéses melyik nyeri de se Dobrev se Jakab nem integrativ..A társadalom alsobb szegmenségeb népszerűek,de a diplomás baloldali szavazóknal nem..Igy a választást elvesztik..De a DK nyerni fog..A választókörzetek 75%-78%-ban az ő jelöltjuk van befutó helyen..2 kapura játszanak...2026-re készülnek már ugy hogy a DK lesz a kihívó,s a legerősebb ellenzéki part..A Jobbik fel fog oszlani..Vagy felszívja a DK vagy a MiHazánk..Az Mszp-LMP már most integrálódik a DK-ba..NEM Szeretem Ferit de egy dolgot el kell ismerni,hihetetlen jó politikus s ő is 4-8 évre előre gondolkodik..Kormányváltást én olyan 2026-2030 környékén tippelek leghamarabb..Reálisan..Ha mégis nyerne a mostani banda az lenne amit a DK elnöke mondott..Elhúzodó koaliciós válság s előrehozott választások amit megint megnyerne a Fidesz de a DK megint megerősödne..Bármi történik jövőre 2 dolog nem fog változni..A Fidesz lesz a legerősebb párt,és utána a DK..A vezetői mind a Parlamentben lesznek,ezáltal a mentelmi jog védi őket..Ennyit a proliknak bedobott elszámoltatásról..
7/19 A kérdező kommentje:
Sajnálatos,de az is,hogy Márki-Zay,aki egy egészséges konzervatív, roppant okos, gondolkodó, higgadt és jól érvelő ember, aki szerintem még a fideszes tábort is meg tudná hatni észérvekkel, hátrányban indul a Dobrev-Karácsony párossal szemben. JAkabról nem tudok mit mondani, nem értem a jelenlétét sem, meg hogy ő ki és mi... :)
2021. aug. 29. 12:31
8/19 A kérdező kommentje:
12.30-as válaszoló, köszi a részletes okfejtést, tökre igazad lehet, és sajnos ez így logikus, valóban. :( Marad még sokáig a förtelem...
2021. aug. 29. 12:32
9/19 anonim válasza:
Kedves kérdező!Köszönöm!Bár nem értem egy a realitások talaján álló pártfüggetlen értékélést minek húztak le..Ha valakinek más a véleménye itt fejtse ki,de gerinctelen gyávaság csak lepontozni..
10/19 anonim válasza:
Szerintem lesz egy kis migránsozás,Sorosozás,megvédünk a b*ziktól-ozás és folytatódik a jelenlegi sztori...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!