Megnézitek majd az Elk*rtuk című filmet a mozikban választás előtt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 14:26
3/15 A kérdező kommentje:
Jogos, egyszer már átéltük azt a borzalmat 2006-ban, nem kell újra látnunk a Gyurcsány mocskát.
2021. aug. 28. 14:33
4/15 anonim válasza:
Te akkoriban még a kisautóiddal játszottál.
5/15 anonim válasza:
Nem, ez a film is a fidesz propagandafilmje lesz, amivel az emberek agyát akarják átmosni.
6/15 A kérdező kommentje:
Mert ugye a FIDESZ tehet arról, hogy a Gyurcsány hazudott reggel, éjjel, meg este, és adósságba verte az országot?:D
2021. aug. 28. 14:39
7/15 anonim válasza:
Nem, Soros, a migránsok, és Karácsony G. tehet róla.
8/15 anonim válasza:
Meghallgattad egyáltalán teljes egészében az őszödi beszédet? Nem kiragadott, megvágott részeket. Én igen, és teljesen más. Orbán és társai bűnbanda valóban hazudik akkor is, ha kérdez, de soha nem vallaná be még titokban sem. Meg nem is tudja már megkülönböztetni, az igazságot a hazugságtól, mert annyira természetes neki. Na és miért pont most a választás előtt készítettek egy gondolom számukra kedvező szemszögből játszódó filmet 800 millió ft-ból? El tudom képzelni, hogy miről fog szólni, és semmi köze nem lesz a művészi szabadsághoz. A fidesz provokátorai, akik hergelték a tömeget, kocsikat gyújtogattak, kockakővel dobálták a rendőröket, biztos nem fognak megjelenni a filmben. De a kegyetlen szemkilövő rendőrök annál inkább.
9/15 anonim válasza:
Én lehet, hogy megnézném ha elég sokat fizetne érte OV.
10/15 anonim válasza:
Nem vagyok kíváncsi a hazugságra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!