Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy a baloldal...

Miért van az, hogy a baloldal egyenesen letagadja, hogy létezne meleglobbi, meg annak a legszélsőségesebb túlkapásai?

Figyelt kérdés

Most ez a narratíva:

- nincs nemzetközi meleglobbi, ez csak fideszes uszítás

- senki nem akar az iskolákba menni kiskorúaknak nemváltásról beszélni, ez is csak fideszes uszítás

- külföldön sem létezik ilyen

- na jó, de ha létezne, akkor sem szivárogna be, de amúgy tényleg nem létezik

- gyerekeknek sehol nem lehetséges a nemváltás (fideszes uszítás)

Ezeket, aki követi a politikát szerintem egyenként meg tudja cáfolni legalább három linkkel, videóval. Itt is volt egy csomó kérdés ezekről, transzvesztita kisgyerekekről, most nem linkelném őket. Tudni lehet, hogy konkrétan elkezdik a gyerekek nemváltó folyamatát, hormonkezelését(!) szülői beleegyezés nélkül. De aki nincs benne, az is tudja, hogy mi az az LMBTQ, ami tudtommal nem valami magyar dolog, nem itt találták fel, hanem külföldről szivárgott be ide... hoppá.

Lényeg, hogy miért van most az, hogy az ellenzék rendesen tagadja ezeknek a létezését? Ez valami olyasmi, mint amikor a náci tagadja a Holokausztot? Miért nem kampányolnak ezerrel a melegek mellett, ha már a Pride-ra fontosnak tartották kimenni? Ez az egyik legmelegebb téma (hehe), miért nem fűtik a Fidesz s*gge alatt a talajt, ha most tényleg itt a lehetőség a megbuktatásukra, mert tömegek állnak a melegek mellett?

2021. aug. 17. 21:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha azt gondolnám, hogy az álláspontom gyenge és nem tudom észérvekkel megvédeni, én is csak lepontoznám a nekem nem tetsző válaszokat ahelyett hogy érvelnék is.
2021. aug. 18. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!