Mi kell ahhoz hogy m.elnök vagy legalább polgármester legyek?
ha meglátok egy cikket a magyar kormányzásról egyszerüen a hányinger kerülget és megörjít az hogy nincs semmi beleszólásom az ilyenekbe.
Autó szerelőnek tanulok, ezt is szeretem csinálni de nagyon szívesen kipróbálnám magam a politikában egy olyan pozícióban ahol legalább a városomban tudnék változást hozni
lehetséges/mi kell hozzá hogy bejussak egy ilyen helyen?
Polgármesternek/helyi önkormányzati képviselőnek simán jelentkezel a választáskor (akár párttagság nélkül is függetlenként), kapsz ajánló ívet, ahol a meghatározott ideig össze kell gyűjtened a megfelelő számú aláírást azt leadod, ha elérted és szabályos akkor felkerülsz a szavazólapra. aztán kampányolsz majd a szavazáskor a választók eldöntik. Tudtommal 8 ált isk is elég, de azért érettségi nem árt :D
Miniszterelnöknek meg közvetlenül nem vagy választható. Ahhoz pártba kell lépni (vagy alapítani) és nekik kell jelölniük Miniszterelnök jelöltnek. A pártnak pedig az országos választást kell nyernie.
Remélem,hogy te még a városod képviselő-testületébe sem fogsz bekerülni.
De nem is lesz még erre sem esélyed,ahogy a kérdésedet elnézem.
na fasz4
a válaszadók fele már el is vette a kedvem az egésztől
nem tudom miért kell ilyen gyűlölködőnek lenni csak azért mert van haza szeretetem és magamban láttam egy kevés esélyt arra hogy változtassak ennek az országnak a politikailag sz4r mindenén
de oksa én is csak egy leszek a sok ember közül aki érettségi után kimegy a p1csába külföldre melózni
és az a legsz4rabb hogy nem ezek az emberek hagyják cserben ezzel a hazájukat
Kérdező, jelentkezz a helyi pártszervezetnél, nyomulj, nyalj, taposs ezerrel, így sikeres lehetsz.
Érdemes kipróbálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!