Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogyha ennyire nem kedvelik...

Hogyha ennyire nem kedvelik az emberek a Fideszt hogy hogy mégis nyernek?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki akit csak ismerek nincs megbékélve a kormánnyal.

2021. júl. 15. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

Az ugye meg van hogy a 2/3-ad úgy volt meg eddig is hogy egészben számolták az ellenzéket?:D

2021. júl. 15. 19:54
 12/16 qkker1 ***** válasza:
52%

"Az ugye meg van hogy a 2/3-ad úgy volt meg eddig is hogy egészben számolták az ellenzéket?:"

Az ugye megvan, hogy az a 2/3 a szavazatok negyvenegynéhány százalékával jött össze, köszönhetően a jól szabott választási rendszernek!

2021. júl. 15. 21:33
 13/16 árokpart ***** válasza:
86%
Szerintem most már nem fog nyerni jövőre. A mostani hangulatot nem lehet összehasonlítani a 2014-es vagy 2018-as hangulattal.
2021. júl. 15. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Több oka is van, a legfontosabb az, hogy hiába nem kedvelik az emberek a Fideszt, de még annyira se szeretnék, ha az összefogott ellenzék kerülne hatalomra. Szerintem emiatt jövőre meg fognak erősödne azok a kispártok, amik az egész rendszerrel szemben kritikusak, mint a Kétfarkú Kutyapárt vagy a Le az adók 75%-ával párt és legalább bekerülnek a parlamentbe.
2021. júl. 16. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:
21%
Meg az ellenzék javára az is mondható hogy már most csalnak valamilyen szinten! Ezt úgy értem hogy akik jobboldali szavazók azokat cenzúrázza a facebook miközben tudtommal szólásszabadság van! Úgyhogy ha az ellenzék nyer akkor csalással lesz mert már most is csalás van, szüleim tudnának mesélni nektek... Donáld Trump is azért vesztett mert csaltak, elnémították mindenhonnan!!
2021. júl. 19. 06:39
 16/16 anonim ***** válasza:
28%
2018-ban is szerintem nem csalt vagy nem a fidesz csalt! Most majd lesz csalás de az ellenzéki oldalon meg az ottani médiában és a csalás már most is tart cenzúra formájában! Ezt még hozzáírtam az előző válaszomhoz így hátha még érthetőbb!
2021. júl. 19. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!