A "megmondó" emberek miért hiszik azt, hogy a magyarok a bőrszínük miatt nem kedvelik a cigányokat?
Eleve hülyeséget beszélsz.
Sehol sem írtam,hogy utálom a cigányokat ,a magyarok többségéről beszéltem és nem magamról,ettől függetlenül én nem azért nem kedvelek egy embert mert barna a bőre mert az nem biztos,hogy cigány másrészt meg lehet jó ember is, de a barna bőr sok esetben egyértelműen arra utal ,hogy az illető cigány a cigányok pedig nem arról híresek,hogy idős néniknek segítenek átkelni a zebrán plusz az nem általánosítás,hogy a magyarok rasszisták?
Akkor én miért ne általánosítsak?
Meg ez a tipikus "Jaj te bunkó hisz vannak jó cigányok is ne legyél ilyen rasszista csürhe"...úgy szájon vágnám azt aki ezzel az ostoba dumával jön, kit érdekel,hogy vannak jó cigányok is, amíg többségben vannak a rosszak?!
Vannak milliárdos magyarok,de a többség nem az, akkor a magyarok gazdagok?!
Hidd el én leszek az első aki kiáll a cigányokért majd akkor ha 10-ből 8 cigány tisztességes munkával keresi meg a kenyerét, de addig nem amíg 10-ből 8 lop,csal hazudik.
Magyarok is vannak,de a magyaroknál 10-ből 3 lop csal és hazudik a többi nem.
És miért sajnáltatják ezek az emberek a zsidókat is? Hol ott köztudott ők a legrasszistább nép a világon. Rengeteg olyan falu van ahova csak zsidók mehetnek be. Ellopják a palesztin földeket. Kisajátítják a birtokaikat. Izraeli katonák élő pajzsként használják a palesztin gyerekeket stb.
De akkor miért is kell őket sajnálni?
Hiába jelentetted itt semmi olyan nincs ami nem felelne meg a valóságnak, gondolom csak az igazság fáj.
Másrészt meg: kit érdekel,hogy jelentetted?!Minek írod be, mindenki leszarja,hogy jelented ,egészségedre,úgy sem fogják törölni.
Hát mudri te egy nyomorék vagy :D
Én inkább nem is mondok semmi mást. Teljesen fölösleges erőlködni, amíg valaki nincs tisztában a magyarországi cigány helyzettel. Olvasgass egy kicsit jobbról is balról is, nézz utána a dolgoknak és pár év múlva várjuk további válaszodat.
mudri
Nagyon ügyes vagy csak van egy kis bökkenő: azt sem mondtam,hogy nem utálom őket....nem mondtam,hogy utálom őket ,de azt sem hogy nem, szóval teljesen felesleges írsz hisz gondolhatod ,hogy én a magyarok azon 95%-ba tartozok aki valami miatt nem kedveli a cigány fajt...és így is van rohadtul nem kedvelem őket ,de nem azért mert barna a bőrük, lehetne kék bőrük is, nem azon fog múlni,hogy kedvelem e őket.
Ha odajön, egy cigány,hogy "Elnézést,megtudná mondani,hol van a bank?" akkor akár elé is kísérem,de ha odajön,hogy "Szevasz büdös paraszt mondjad hol a bank mert szájba verünk a tesóimmal" akkor még jobban fogom őket gyűlölni a mellett,hogy nem fogom megmondani neki,hogy hol van a bank.
De azért mert egy cigány rendes én nem fogok elolvadni,hogy ilyen is van...egy cigány is tudhatná,hogy ha gádzsózik meg parasztozik akkor nem fogják őt kedvelni és neki (is) rossz lesz, de ha normálisan viselkedik az emberek többsége nem lesz elutasító...aki meg igen az is az előítélet miatt amit maguknak, a fajtársainak köszönhet.
Röviden összefoglalva: A cigányoknak kell megváltozniuk és nem pedig a magyaroknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!