Több országban is szigorítanak a járványügyi intézkedéseken - nálunk is ez várható?
2021. júl. 13. 09:15
1/8 anonim válasza:
Persze!Nem fog olyan sokáig tartani a kimenő🤭Jönnek sorban a mutánsok és lehet rettegni erősen👀Aki még beveszi mondjuk
2/8 A kérdező kommentje:
"Aki még beveszi mondjuk"
Teljesen mindegy ki veszi be, én sose vettem be, egy büdös kamu az egész az volt tavaly is, idén is-na de a lezárás NEKEM nagyon kapóra jön, bocsesz én egy nyelvvizsga nélkül kiadott diplomát köszönhetek neki!
2021. júl. 13. 09:20
3/8 anonim válasza:
A lezárás egy zsarolás és azért van hogy boldog-boldogtalan szaladjon hogy nehogy rajtuk maradjon a rengeteg legyártott remek oltóanyag😄
VAERS-et érdemes megnézegetni mert ott nem a levegőbe beszéd megy
4/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha megnézzük a járvány adatokat, már most emelkedik az esetszám. Tegnap azt hiszem százon felül volt. Lesznek még korlátozások.
A baj az, hogy még sok beoltott kellene, de a vakcinák felől is elég érdekes dolgokat hallani.
Nem alakít ki védelmet, szívizom gyulladást okoz stb...
5/8 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!