Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Itt a vegunk? Kihal az emberis...

Itt a vegunk? Kihal az emberiseg? Mit fognak tenni a kormanyok?

Figyelt kérdés

Megerkezett a Delta es a Gamma varians.

Amerikai forrasoknak es tanulmanyoknak koszonhetoen tudjuk hogy vakcinacio ellenere is rengeteg ember van veszelyben es veszelyben vannak a sulyos lefolyas kialakulas miatt is.

[link]

Van igy ertelme a vakcinaknak hogy felevente jon egy mutans es hiaba oltjuk be magunkat?

2021. júl. 3. 20:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

En nem terelek, te terelsz mar vagy a 3. 4. kommentedben.

Eleg egyszeru munkat adsz nekem, csak copy-zom a szoveget ameddig nem tudsz valami esszerut valaszolni - mar pedig ugy latszik olyan hulyeseget irtal ezzel a "valodi elet tapasztalatok"-kal, hogy mar kezdesz rajonni azert ilyet nem kellett volna.

De valaszolok. Honnan tudod hogy nem kaptad el?

Na akkor jon megint:

Meg mindig varom a "valodi tapasztalatok" listadat, ami cafolja a covid variansainak letezesek, sulyossagat, terjedeset.

2021. júl. 3. 21:49
 22/29 anonim ***** válasza:
93%

"Én miért nem kaptam el egyik variánst se?"

Amiért mások sem. Mert egy ordas kamu az egész.

2021. júl. 3. 22:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Évmilliókat megélt az emberiség.Ráadásul oltások nélkül.De most megpusztulunk.Itt a vég.Ennyi volt...Azért mielőtt holtan rogynék össze még gyorsan megiszok egy korsó sört.
2021. júl. 3. 22:05
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
#mindmegnyúvadunk
2021. júl. 3. 22:11
 25/29 anonim ***** válasza:
94%

21

Állítólag ez egy brutálisan halálos "vírus" ami eszméletlenul terjed.Raadasul meg van "posztramuas szindrómája is" Annyira "veszélyes" hogy a világot félig le kellett állítani,a gazdaságot tönkre tenni és az egészségügyet szinte porig lerombolni.Azt ne próbáld már nekem bemagyarazni hogy ezek a brutálisan halálos "variánsok" (amikből már ki tudja hány van,abba hagytam a szamolasukat) tünetmentesen atmentek rajtam

2021. júl. 3. 22:13
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki meghótt, sehol egy ember, az utcák kihaltak, konganak az ürességtől:

[link]

2021. júl. 3. 22:27
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

26

Ők csak menekülnek a végpusztulás elöl.

2021. júl. 3. 22:30
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
hozza az újabb nyelvvizsga amnesztiát
2021. júl. 4. 00:51
 29/29 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván elkapják emberek és szenvednek tőle, halnak csúnya halált miatta. De az emberiség kipusztulását vizionálni, elképesztő túlzás.

A postás, a futárok ugyanazok, akik sok év óta járnak hozzánk (és persze sok helyre, sok emberrel érintkeznek) egyikük helyett sem jött, jön helyettes. A helyi boltba jár az egész falu, a négy boltos asszony egyike sem lett fertőzött; pedig még a kötelező maszkviselés idején is többnyire jócskán lehúzva volt a nyakukban a maszk, hogy ha ellenőr jön, fel tudják húzni.

Öt buszvezető vezeti az itt áthaladó járatokat, csak szabadságuk idején nem ők vezették a buszokat.

A menyem, fiam munkatársai közül igen kevesen fertőződtek meg, és egyikük sem került kórházba, még erősen szenvedni sem szenvedtek.

A falunkban múlt évben öten haltak meg, idén eddig hárman, évtizedek óta évi négy-hat ember szokott meghalni. Egyikük sem koronavírusos volt.

Lehet, hogy az van, hogy felénk kevesen foglalkoznak a görög ábécével; ilyen, pedigrét nem tisztelő emberi lényeket nem méltat arra egy betűjelére valamit adó vírus, hogy idelátogasson.

Megismétlem: nem vagyok vírustagadó, de szerencsére, minket elkerült, nem lelt az ide vezető útra. Úgyhogy, kérdező, ha te kihalni készülsz is, mert amerikai cikk megírta neked a végzeted, én nem veszem magamra (nem is tudok „amerikaiul”); már sok bejegyzést írtam a jövő évi naptárba, még decemberi napokra is. Mi majd itt leszünk az új Noé bárkájának túlélői.

2021. nov. 23. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!