Itt a vegunk? Kihal az emberiseg? Mit fognak tenni a kormanyok?
Megerkezett a Delta es a Gamma varians.
Amerikai forrasoknak es tanulmanyoknak koszonhetoen tudjuk hogy vakcinacio ellenere is rengeteg ember van veszelyben es veszelyben vannak a sulyos lefolyas kialakulas miatt is.
Van igy ertelme a vakcinaknak hogy felevente jon egy mutans es hiaba oltjuk be magunkat?
En nem terelek, te terelsz mar vagy a 3. 4. kommentedben.
Eleg egyszeru munkat adsz nekem, csak copy-zom a szoveget ameddig nem tudsz valami esszerut valaszolni - mar pedig ugy latszik olyan hulyeseget irtal ezzel a "valodi elet tapasztalatok"-kal, hogy mar kezdesz rajonni azert ilyet nem kellett volna.
De valaszolok. Honnan tudod hogy nem kaptad el?
Na akkor jon megint:
Meg mindig varom a "valodi tapasztalatok" listadat, ami cafolja a covid variansainak letezesek, sulyossagat, terjedeset.
"Én miért nem kaptam el egyik variánst se?"
Amiért mások sem. Mert egy ordas kamu az egész.
21
Állítólag ez egy brutálisan halálos "vírus" ami eszméletlenul terjed.Raadasul meg van "posztramuas szindrómája is" Annyira "veszélyes" hogy a világot félig le kellett állítani,a gazdaságot tönkre tenni és az egészségügyet szinte porig lerombolni.Azt ne próbáld már nekem bemagyarazni hogy ezek a brutálisan halálos "variánsok" (amikből már ki tudja hány van,abba hagytam a szamolasukat) tünetmentesen atmentek rajtam
26
Ők csak menekülnek a végpusztulás elöl.
Nyilván elkapják emberek és szenvednek tőle, halnak csúnya halált miatta. De az emberiség kipusztulását vizionálni, elképesztő túlzás.
A postás, a futárok ugyanazok, akik sok év óta járnak hozzánk (és persze sok helyre, sok emberrel érintkeznek) egyikük helyett sem jött, jön helyettes. A helyi boltba jár az egész falu, a négy boltos asszony egyike sem lett fertőzött; pedig még a kötelező maszkviselés idején is többnyire jócskán lehúzva volt a nyakukban a maszk, hogy ha ellenőr jön, fel tudják húzni.
Öt buszvezető vezeti az itt áthaladó járatokat, csak szabadságuk idején nem ők vezették a buszokat.
A menyem, fiam munkatársai közül igen kevesen fertőződtek meg, és egyikük sem került kórházba, még erősen szenvedni sem szenvedtek.
A falunkban múlt évben öten haltak meg, idén eddig hárman, évtizedek óta évi négy-hat ember szokott meghalni. Egyikük sem koronavírusos volt.
Lehet, hogy az van, hogy felénk kevesen foglalkoznak a görög ábécével; ilyen, pedigrét nem tisztelő emberi lényeket nem méltat arra egy betűjelére valamit adó vírus, hogy idelátogasson.
Megismétlem: nem vagyok vírustagadó, de szerencsére, minket elkerült, nem lelt az ide vezető útra. Úgyhogy, kérdező, ha te kihalni készülsz is, mert amerikai cikk megírta neked a végzeted, én nem veszem magamra (nem is tudok „amerikaiul”); már sok bejegyzést írtam a jövő évi naptárba, még decemberi napokra is. Mi majd itt leszünk az új Noé bárkájának túlélői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!