Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Itt a vegunk? Kihal az emberis...

Itt a vegunk? Kihal az emberiseg? Mit fognak tenni a kormanyok?

Figyelt kérdés

Megerkezett a Delta es a Gamma varians.

Amerikai forrasoknak es tanulmanyoknak koszonhetoen tudjuk hogy vakcinacio ellenere is rengeteg ember van veszelyben es veszelyben vannak a sulyos lefolyas kialakulas miatt is.

[link]

Van igy ertelme a vakcinaknak hogy felevente jon egy mutans es hiaba oltjuk be magunkat?

2021. júl. 3. 20:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom hogy a kérdező troll vagy tényleg ennyire hülye
2021. júl. 3. 21:04
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
#10 Eddig a te fejedből jött ki ez a hülye kérdés. Most az a bajod hogy más meg a való élet tapasztalatai alapján kijelenti, hogy hülyeség?
2021. júl. 3. 21:08
 13/29 A kérdező kommentje:

En egy amerikai, kredibilis cikkre hivatkoztam, amik tanulmanyokra hivatkoznak.

Nem a fejembol jott ez, veled ellentetben.

Mellesleg, kifejtened azokat a "valodi elet tapasztalatokat" ami cafolja a covid variansainak letezesek, sulyossagat, terjedeset?

2021. júl. 3. 21:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

13

Ne haragudj de aki hisz a "gamma variáns" létezésében azzal teljesen felesleges vitatkozni.

2021. júl. 3. 21:39
 15/29 A kérdező kommentje:

Nem kell vitatkozni, csak felsorolni azokat a kemeny valodi elet tapasztalatokat amikrol beszeltel, ami cafolja a covid variansainak letezesek, sulyossagat, terjedeset.

Varom a listadat.

2021. júl. 3. 21:40
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

Most komolyan trollkodsz vagy tényleg a saját kérdésedet nem tudod elolvasni?

Segítek, ezzel kezded a kérdésedet: "Itt a vegunk? Kihal az emberiseg? "

TE jössz ilyen baromsággal, hogy kihal a covid miatt az emberiség, mikor itt van a valóság, hogy nem halt ki még csak közelében sem voltunk egy ekkora katasztrófának.

Hogy ezek mellett te beteszel akárhány cikket ami arról szól, hogy a covid egy súlyos fertőzés, a járvány vírusa mutálódik stb. az lényegtelen, mert az IS a valóság, de a TE KÉRDÉSED NEM ERRŐL SZÓLT!

2021. júl. 3. 21:41
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

15

Én miért nem kaptam el egyik variánst se?

2021. júl. 3. 21:42
 18/29 A kérdező kommentje:
Meg mindig varom a "valodi tapasztalatok" listadat, ami cafolja a covid variansainak letezesek, sulyossagat, terjedeset.
2021. júl. 3. 21:43
 19/29 A kérdező kommentje:
"valodi elet tapasztalatok" ahogy te hivtad, bocsi
2021. júl. 3. 21:44
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

19

Ne terelj,válaszolj a kérdésemre.En miért nem kaptam el egyik variánst se?

2021. júl. 3. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!