Itt a vegunk? Kihal az emberiseg? Mit fognak tenni a kormanyok?
Megerkezett a Delta es a Gamma varians.
Amerikai forrasoknak es tanulmanyoknak koszonhetoen tudjuk hogy vakcinacio ellenere is rengeteg ember van veszelyben es veszelyben vannak a sulyos lefolyas kialakulas miatt is.
Van igy ertelme a vakcinaknak hogy felevente jon egy mutans es hiaba oltjuk be magunkat?
En egy amerikai, kredibilis cikkre hivatkoztam, amik tanulmanyokra hivatkoznak.
Nem a fejembol jott ez, veled ellentetben.
Mellesleg, kifejtened azokat a "valodi elet tapasztalatokat" ami cafolja a covid variansainak letezesek, sulyossagat, terjedeset?
13
Ne haragudj de aki hisz a "gamma variáns" létezésében azzal teljesen felesleges vitatkozni.
Nem kell vitatkozni, csak felsorolni azokat a kemeny valodi elet tapasztalatokat amikrol beszeltel, ami cafolja a covid variansainak letezesek, sulyossagat, terjedeset.
Varom a listadat.
Most komolyan trollkodsz vagy tényleg a saját kérdésedet nem tudod elolvasni?
Segítek, ezzel kezded a kérdésedet: "Itt a vegunk? Kihal az emberiseg? "
TE jössz ilyen baromsággal, hogy kihal a covid miatt az emberiség, mikor itt van a valóság, hogy nem halt ki még csak közelében sem voltunk egy ekkora katasztrófának.
Hogy ezek mellett te beteszel akárhány cikket ami arról szól, hogy a covid egy súlyos fertőzés, a járvány vírusa mutálódik stb. az lényegtelen, mert az IS a valóság, de a TE KÉRDÉSED NEM ERRŐL SZÓLT!
15
Én miért nem kaptam el egyik variánst se?
19
Ne terelj,válaszolj a kérdésemre.En miért nem kaptam el egyik variánst se?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!