Mi a véleményetek arról hogy Dobrev Klára szerint DEMOKRÁCIA ELLENES intézményekre van szükség Magyarországon?
Figyelt kérdés
Most akkor nem Dobrev Klára akarja elpusztítani a demokráciát és nem Orbán Viktor?
2021. jún. 30. 18:02
3/11 A kérdező kommentje:
Elnézést,elírtam.
Most akkor Dobrev Klára akarja elpusztítani a demokráciát és nem Orbán Viktor?
2021. jún. 30. 18:10
4/11 anonim válasza:
Hányszor fogod még feltenni ezt a kérdést?
5/11 anonim válasza:
Nem ugyanaz az ember teszi fel, az egyiket én írtam.
6/11 molnarmarcell21 válasza:
Mennyire kell retardnak lenni, hogy szándékosan félreértsétek? :D
Ez nem azt mondja, hogy demokráciaellenes intézményeket kell létrehozni, hanem hogy a JELENLEGI demokráciaellenes intézményeket kell lebontani és újjáépíteni.
Aztán csodálkoztok, ha le vagytok hülyézve.
7/11 anonim válasza:
Jobban kellene értelmezni azt, amit írt D.K.
8/11 anonim válasza:
Félreérthető megfogalmazás, de a 6-os leírta a lényeget. Tényleg szimpla propagandistának kell lenni, hogy ezt szándékosan félreértse az ember.
9/11 anonim válasza:
Tökfilkó Marcellnek meg a többinek nem esik le, hogy élcelődünk, mi is, meg a pesti srácok is, ennek semmi köze a propagandistasághoz.
Nyilván nem úgy gondolta Klára, félreérhetőre sikerült, és ezzel ő is tisztában van, máskülönben nem törölte volna a posztot.
10/11 A kérdező kommentje:
Tréfás az igazság.
2021. jún. 30. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!