Mit szólsz ahhoz, hogy 5,5 millió beoltott után eltörlik a kötelező maszkviselést?
#8:
Nézd, én fenntartom a jogot hogy bolondnak nevezzem azokat, akik chipeket meg nanobotokat vizionálnak az oltásba, nem beszélve a férgekről a maszkban és az egyéb szupertitkos népirtási törekvésekről. Azt is gondolom, hogy aki egy ilyen szintű tudományos konszenzussal szembemegy, az minimum megkérdőjelezhető.
Sajnos még nem kaptam meg az oltásomat mert az én országomban még nem tart ott a sor, de ne aggódj, majd küldök egy SMS-t ha mindmeghaltam tőle
12
Te csak általánosítasz(ez is az intelligencia szintedről árulkodik ,most ennyi erővel én is kezdjek azokról az oltottakról beszélni akik hülyeségeket csinálnak vagy mondanak?
Én nem olttatok és nem is hiszek olyan dolgokban amiket felsoroltál na hoppá.
#12:
A jelenlegi tudományos konszenzus szerint az oltás jelentősen javítja az esélyeidet a COVID-19 és variánsai ellen. Nah most te vagy orvosi szaktekintély vagy, esetleg biokémikus, akinek rendelkezésére állnak adatok ennek az ellenkezőjéről, vagy "csak úgy" szembemész a tudománnyal. Választhatsz
Az orvosok, a kormány naponta figyelmeztet, hogy aki nem oltatta be magát, az 100% el fogja kapni. A vírus nem tűnt el.
Viszont most, nyáron nem tud támadni olyan erővel, mint hideg időben.
Saját felelősségre nem oltatja be magát, a kormány ezért már nem felelős.
Viszont már van annyi beoltott, hogy be lehet és be is kell indítani a gazdaságot.
Aki nem oltat, ettől kezdve nincs visszafele mutogatás. Tükröt a zsebbe, s ha eszébe jutna, nézzen bele, s mondja azt: "Buta, ostoba, hiszékeny, képes vagy az életedet kockára tenni aljas emberek miatt, akik megvezetnek téged, azt mondják, ne oltass, miközben ők már régen beoltatták magukat"...
Két DK-képviselő tevékenyen közreműködött az oltásellenes halálkampányban. Komolyan vették. Már el is temették őket. Gyurcsányék az elsők között oltatták be magukat. László Imre polgármester félretolta azokat, akiket első körben a legsürgősebb volt beoltani, és még nem érkezett meg minden vakcina, titokban beoltatta magát. Miközben végig szándékosan bizonytalanságot okoztak az embereknek, akik vesztükre hallgattak rá, rájuk.
Mindenki a józan eszére és az orvosokra hallgasson. A kormány is azt tette.
Ha a baloldal lett volna hatalmon, már a fél ország kihalt volna.
Akkor azt hazudták, hogy nincs elég kórház, és ha lenne is, nincs elég ágy. Egyik sem volt igaz.
Most meg az ATV-ben László Imre felcser bejelentette, hogy ha hatalomra kerülnek, első körben 70 kórházat bezárnak, mert szerintük nincs ennyire szükség, a többit privatizálják. Megint fizetősség akarják tenni az egészségügyet, amit 2008 tavaszán 82%-osan szavaztunk le az ügydöntő népszavazáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!