Étterem belső terében, az asztalnál ülve, az ételre várakozva kötelező most a maszkviselés?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 10:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1/8 anonim válasza:
Evéskor és iváskor nem kötelező. Máskor kötelező. Kérdezd meg a pincért, mert oda, ugye, maszkkal mész be.
3/8 anonim válasza:
Nem kötelező, csak ha felállsz az asztaltól.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, időközben én is megkerestem a kormányrendeletben és asztalnál ülve nem kötelező, de egyéb esetben igen.
2021. máj. 16. 11:12
6/8 anonim válasza:
#4 Gratulálok! Trademagazin meg négynégynégy
Tipikus liberálfasiszta náci szarok amiket egy kocsmában álmodtak meg.
Meg sem nyitom, én nem támogatom ezt a nyápic ellenzéket ennyivel sem.
7/8 anonim válasza:
Hatos te vadparaszt, nem érted hogy bármit nyitsz meg mindenhol ezt fogják írni? A fidderoldalakon is. :D
8/8 anonim válasza:
Vicces, múltkor a BURGER KING-ben ránk szóltak, hogy amíg várunk az ételre, vegyük fel a maszkot... Pont egy sz*ros Burger Kingben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!