Hogy lehet egy párt aktív, valóban hasznos tagjává válni? És ezután hogy lehet feljebb jutni a párt ranglétráján?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egy véleményemmel, meggyőződésemmel egyező elveket hirdető párt aktív tagja lenni. És nem olyan valaki aki csak fizeti a tagdíjat, de semmi jelentőset nem csinál.2021. jún. 20. 13:26
1/5 anonim válasza:
Elkezdett népi 1-2 kérdést kiírni ide.
#táncsics
2/5 A kérdező kommentje:
De én főleg a valóban hatásos megoldásokra, a párt aktív közösségi életébe való becsatlakozásra gondolok. Tüntetések, szórólapozás, videók stb. Nem eredménytelen trollkodásra.
2021. jún. 20. 13:34
3/5 anonim válasza:
Először is legyél a valakinek a valakije. Vagy legyenek nagyon jó kommunikációs készségeid, nyaljál ki minél több segget, és aktívan vegyél részt minden fontosabb eseményen, ami a pártoz kötődik, de mindenképpen fontos, hogy legyen legalább egy jelentős személy a pártban, aki az áldását adja rád, ha eleve nincs ilyen, akkor az egyiknek a táskahordójává kell válnod, mert a lojalitás a legfontosabb ezeknek. Ha ezeket mind megfogadod és végigcsinálod akkor egy nagyon rossz politikus lehet belőled, aki nagy nehezen felkapaszkodik a párt másodvonalában és valami x+1-dik képviselői helyet megkapsz a parlamentben, ahol aztán folytathatod a seggnyalást ha tovább akarsz előre törtetni.
4/5 A kérdező kommentje:
Én amúgy a Mi Hazánkra gondoltam.
2021. jún. 20. 13:48
5/5 anonim válasza:
Úgy hogy nem csinálsz semmit,vagy legfeljebb pár javaslattal szivatod a népet.A ranglétrán csakis kizárólag a korruptak mehetnek fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!