Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi volt szerintetek a kormány...

Mi volt szerintetek a kormány legsúlyosabb bűne?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 02:34
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Meglepődtem, hogy legtöbben az egészségügy szétverését írtátok. Az oktatásé engem jobban kiakasztott. A Gyurcsány és a bal oldal el nem számoltatása sajnos kimaradt a listából.

2021. jún. 20. 20:07
 22/27 Muráti Emőke 77 ***** válasza:
71%
A sok hülye bűne volt aki megszavazta 2010-ben ráadásul teljhatalommal ezt a lelkiismeretlen állatokból álló mocsok pofátlan rabló bandát ! Rájuk néz valaki egyből elhányja magát...
2021. jún. 20. 20:16
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
Számomra az hogy nem vonta felelősségre, nem számoltatta el az egész 2002-2010-es MSZP-SZDSZ bandát, és legalább egy részük nem került börtönbe. Innentől kezdve nekem világossá vált, hogy Fidesz egy szelet fúj a Gyurcsány bandával, ugyanaz a moslék bagázs mindkettő. Orbán-Gyurcsány egykutya. Az meg végképp nagyon gáz, hogy most kezdenek megint Gyurcsányozni, mikor Gyurcsánynak kb. most kéne szabadulni a börtönből.
2021. jún. 21. 02:55
 24/27 anonim ***** válasza:
5%
Az összes
2021. jún. 21. 13:34
 25/27 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem a legiszonyatosabb az amit most művel, minden gonoszságát übereli ez a szégyenkormány amit az elmúlt 11 évben pedig bőven láthattunk. Kidobálni beteg embereket a kórházból, leállítani az egészségügyi ellátásokat ennek a hülye járványnak az ürügyén és a mai napig blokkolni, oltáshoz vagy kifizetendő PCR tesztekhez kötni még azt is ami elérhető, oltáshoz kötni a látogatást legyen szó haldokló kisöregekről vagy fogyatékos kisgyermekekről aki ordít az anyja után de nincs kegyelem......égni fognak! Ezeket már várják a pokolban.
2021. jún. 21. 15:34
 26/27 tozser ***** válasza:
22%

18/25..Van egy-pár érdekes kifejezés, nem mondom, röviden csak annyit.

1,.."kifizette a komcsik által felvett IMF kölcsönt." ami ugye- még 1989

előttről származott volna? Mert azóta (hivatalossan) nincs komcsi

hatalom.

2..Milyen "modern hadsereg"? Általában a lakosság cca. 1%-a katona, Ami a

magyar lakosságot illeti, az minimum 90,000 jól felszerelt katona.

Mennyi van most? 20-25,000 ember, még a határőrség sincs meg. tudtommal

a határt IS rendőrök védik.

3,.ha a család fejlesztésre és sok másra is adott pénzt, akkor NEM lehet

adócsökkentésről beszélni, mert HONNAN VETTE RÁ A PÉNZT?

4,.könnyű azt munkahely-teremtésnek nevezni ha 5-600,000 ezer embert nem

számolunk aki kiment nyugatra dolgozni, és a közmunkásokat IS teljes

és hasznos munkásoknak számitjuk, és még mindég 5% az?

5,.a hálapénz(?) még nincs "eltörölve" és nem is lessz. Ha a hálapénz nem

lessz, -szerintem- sok orvos/sebész stb. aki MOST hálapénzt kap, kilép

és magán praxist fog folytatni.Az egy régi álom, a hálapénz megszünése

de ahogy EDDIG nem sikerűlt azt megszűntetni,most sem fog.

2021. jún. 23. 03:15
 27/27 librikus ***** válasza:
68%
Az egészségügy szétverése, mert máshol USA, GB,I etc. működik án az egészségűgy midarosseb. Az oktatásügy milyen sikereres volt Antal Jóskától libás Gordonig, mignem a Zorbán tönkretette. Végül szemtelenül meggazdagodtak ezek a fideszesek akár a vörösbárók, vagy a zöldbárók.
2021. jún. 23. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!