Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Idős Fidesz szavazókat mivel...

Idős Fidesz szavazókat mivel tudnék meggyőzni, hogy ne a Fideszre szavazzanak?

Figyelt kérdés

2021. jún. 11. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Normálisan, arra szavaznak az emberek akinek a programja szimpatikus számukra, az ellenzéknek eddig ahogy hallom az a programja hogy megpróbál lecsukatni mindenkit akit csak lehet a kormányból.
2021. jún. 11. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Mivel az idős szavazóknak több eszük van, mint neked, ezért fölösleges meggyőzni őket.
2021. jún. 11. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Az időseket a legkönnyebb palira venni akár agymosással, akár krumplival. Mondjuk jelen helyzetben én sem tudnék kire szavazni, pöcegödör az összes.
2021. jún. 11. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
13 átlagban a 80 felettieket igen. Alatta azért ismerek sokat akit nem veszel palira.
2021. jún. 11. 21:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező megkérhetném, hogy ne árassz el privát üzeneteiddel! Köszönöm!
2021. jún. 11. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért kéne meggyőzni? Miért baj, ha vannak emberek, akik másként gondolkoznak mint te? Tudod, hogy miért nem emlegetem libsi társaságban, hogy Fidesz szavazó vagyok? Mivel ettől vérszemet kapnak, és onnantól úgy viselkednek velem mint egy nagy adag szarral. Ha tényleg libsi vagy, tisztelt a mások véleményét, és fogadd el, hogy nem mindenki úgy gondolkozik mint te. Én nem vagyok liberális, de örülök annak, hogy az országban vannak másként gondolkozók is.
2021. szept. 15. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!