Mi a véleményetek Orbán Viktor nagy bejelentésétől?
Olvasd el a cikket: szeretné,csak nem lesz belőle semmi.
Van még kérdésed?
20) ja csak győzd kivárni..
Az évtizedes gazdasági növekedés idején érdekes módon fel sem merült,csak most mikor romhalmazzá tették az országot a lezárásaikkal.nagyon hihető tényleg.
Semmi okom arra, hogy Orbán egyetlen szavát is elhiggyem!
Orbán mindig a jövőbe, feltételes módban ígér - ráadásul akkor már nem is ő lesz a hatalomban!
Az ilyen kérdezőcske nyalókák összelelkesedik magukat, de a "bejelentés" valós értéke a nullával egyenlő!
Merő időpazarlás ezzel foglalkozni!
Reklámfogásnak is gyenge!
Ráadásul nem s igaz egy szó sem!
Akkorra amikorra ígérte, ő már sitten lesz.
Mondjuk én nem bánnám (1 gyerek van), ha visszakapnánk a befizetett SZJA-t. De mondjuk minden évben.
Sok támogatást nem kapunk csak a családi pótlékot illetve az visszatérítést.
Jövőre is megnyerik a választásokat szerény véleményem szerint, pont a családok 'támogatása' miatt.
Családosként még mindig azt mondom, hogy ami most van az a kisebb rossz nekem. Nem azért, mert kormánypárti vagyok.
Volt már az ellenzék , a jó Isten mentsen meg tőle, hogy most kezdjen el egy másik slepp kezdjen mindent elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!