Engem is.Ígérhetsz te akármit,az ellenzékre szavazok.
2021. jún. 9. 18:22
3/38 anonim válasza:
Nemsoká itt vannak a választások szóval kell valami mézesmadzag erről van szó.Aki felejt annak egészségére és jövőre is rá szavazzon
2021. jún. 9. 18:23
4/38 anonim válasza:
Persze, sajnos jönnek majd a nyugdíjasok aztán azok úgyis orbán fintorra szavaztak.
2021. jún. 9. 18:24
5/38 anonim válasza:
Baromsag. Valasztasi igergetes. Es baromira elegem van abbol, hogy velem fizetetik ki a gyerekesek szorakozasat. Most lett elegem ebbol a gyerekfetisizsmusbol, 22-ben atszavazok az ellenzekre.
2021. jún. 9. 18:24
6/38 anonim válasza:
Orbán Viktor bukni fog 2022-ben!
2021. jún. 9. 18:26
7/38 anonim válasza:
Még a gyerek fetisizmus hagyján de 3 gyereket kell összehozni hogy valami érdemleges járjon🤭A felnevelésük sokkal drágább lesz mint a támogatás amit kapnak plusz ezáltal az ingatlan árak is fenn vannak az egekben és ezáltal egy panel is horror árban van pfff
Nem mintha nekem kellene panel,csak megjegyeztem.
A többi túlkapásról már ne is beszéljünk és a haverok sikereiről sem amit a kemény munka által értek el😋
Határ a csillagos ég nekik
2021. jún. 9. 18:29
8/38 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy közösség. A te adódból lesz 13. havi nyugdíj, a te adódból kapnak a szegényebb családok támogatást, a te adódból pótolják a 25 év alattiak SZJA-ját.
Ez alapján te arra fogsz szavazni, aki a te adódból csak rád fog költeni? Az ellenzéki összefogás ilyen lenne?
Ha ők nyernek, akkor legyek olyan, mint te?
Segíts!
2021. jún. 9. 18:30
9/38 anonim válasza:
Nemcsak az összefogás van
2021. jún. 9. 18:31
10/38 anonim válasza:
Ez semmi ahhoz képest amilyen ütemben veszít a vásárlóerejéből a forint. 200 ezer forintból vidéken épp hogy meg lehet élni MOST.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!