Budapest 4. sz. országgyűlési választókerületében (2-3 kerület városrészei) melyik jelöltre szavaznátok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 22:45
A kérdező szavazást indított:
Fidesz jelöltjére
Kálmán Olgára (DK-Jobbik támogatásával)
Tordai Bencére (Párbeszéd-Momentum támogatásával)
Kétarkú Kutyapárt
Mihazánk
21 szavazat
1/8 anonim válasza:
Kálmán Olgánál meg Tordainál mindegyik jobb... Két idióta...
2/8 anonim válasza:
Tök felesleges a kérdés, mert úgyis széttrollkodják a kérdés a karakószörcsöki meg bivalybasznádi Fidelitas-rajongók.
Na puszi Újlakról (amúgy Todaira).
3/8 A kérdező kommentje:
Én Berg Dánielre akartam szavazni, de visszalépett Tordai javára, viszont ő nekem túl baloldali, ezen a környéken annyira nem népszerű a vagyonadó meg az alapjövedelem, így valószínűleg Kálmán Olgára fogok szavazni az előválasztáson, ő kevésbé tűnik szélsőségesnek gazdasági szempontból, mint Tordai.
2021. jún. 6. 23:25
4/8 anonim válasza:
Gondold át, hogy miért lépett vissza Berg Tordai javára: kettejük ellen Kálmán nyert volna, így viszont Tordai az esélyes. A Momentum (illetve az ellenzék és tulajdonképpen az egész ország) érdeke, hogy a DK-nak minél kevesebb helye legyen, így Gyurcsányéknak minél kisebb alkupozíciója legyen, ha '22-ben az ellenzék nyer.
5/8 A kérdező kommentje:
A kormány Gyurcsányozásos agymosása rám nincsen hatással.
2021. jún. 7. 08:13
6/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy az ellenzék közül kire szavaztok, mert mind Gyurcsány meg a fajtája embere... Talán a Mi Hazánk nem, de ki tudja... Ők is rl fogják adni a lelküket a liberális ördögöknek, ahogy a Jobbik tette.
7/8 anonim válasza:
Rám sincs, csak objektíven figyelem a politikai harcot. Nyilván azért lépett vissza Berg Tordai javára, hogy ne Kálmán nyerjen. Ehhez kétség sem fér. A Momentumnak az az érdeke, hogy az elkövetkező kormányban minél nagyobb súlya legyen a pártjuknak, lehetőleg az övéké legyen a legnagyobb. Két másik komoly szereplő van hasonló ambíciókkal: a DK és a Jobbik. A Jobbik jellemzően olyan vidéki körzetekben fog nyerni, ahol a Momentum labdába sem rúghat, ezért velük nem tudnak mit kezdeni. A DK súlyát viszont ilyen lépésekkel tudják csökkenteni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nevetséges ami az Ellenzéki Összefogás térfelén zajlik. Különösen nálatok ez a DK-Jobbik közös jelölése Kálmán Olgának. Én Nagy Attilára a Mi Hazánk jelöltjére szavaznék. De nagyon különböznek a nézeteink, ezért nem írok többet, úgysem tudnálak meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!