Elhappolhatják a Fidesz elől a budapesti belvárosi választókerületet?
Esély meg van rá a főváros legkevésbé Fidesz párti.
Hogy ez mennyire dicsőség azt nem tudom.
Itt lakom és esély van, Juhász Péterrel lett volna a legtöbb esély, mert itt jórészt liberális értelmiségiek laknak, csak ugye komoly karaktergyilkosság áldozata lett,ami végül is lemondásra késztette, a fidesz érezte, hogy ő itt az esélyes ellenfél, ezért járatták le. Most így már csak Fekete-Győr Andrásról tudom elképzelni, hogy megnyeri a kerületet, mert ő a legintegratívabb ellenzéki jelölt, rá az MSZP,LMP szavazók is szavaznának ha visszalépnének a jelöltjeik. Az LMP-s jelöltnek is lehet esélye, de az LMP sokaknak már túl balos, az MSZP párbeszéd önmagában esélytelen, az itteni jómódú liberális értelmiségiek nem fognak egy olyan párt jelöltjére szavazni, akik nemrég még azzal kampányoltak, hogy "fizessenek a gazdagok".
Röviden én Fekete-Győr Andrást támogatnám, de ha az LMP-s jelölt javára lépnek vissza a többiek, még nagy nehezen rá is szavaznék, az MSZP jelöltjére viszont semmiképpen nem szavaznék, annál még Hollik István is jobb. Ezzel a véleménnyel nem vagyok itt egyedül.
Szóval még akár nyerhető is lehet, szimplán azon múlik, hogy lesznek e visszalépések, és hogy kinek a javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!