Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Titeket nem idegesít a DK...

Titeket nem idegesít a DK politikai munkássága?

Figyelt kérdés

Tisztázzuk az elején, hogy ellenzéki beidegződésű vagyok erősen, jónak tartom a közös listát, de mostanában egyre több dolog idegesít ezzel kapcsolatban. Nem vagyok az a berögződött Gyurcsányozós fajta, viszont tényleg mindenhol ezt hallom, hogy a Gyurcsány....A DK azzal, hogy létezik ad egy hatalmas támadási felületet a Fidesznek. Ha nem lenne a DK meg Gyurcsány benne a politikai életben szerintem jobban állna az ellenzék bőven. Idegesít, amit leműveltek a Covid válság során, az oltási kampány. Megvétózták volna a keleti vakcinák alkalmazását Magyarországon, ez pedig gátolta volna az oltottság növekedését Magyarországon. Én értem, hogy nem ez volt a szándékuk, viszont ezzel is akkora ellenkampányt váltottak ki, hogy nem igaz. Másfél hónapja felhívott a Fidesz, hogy ne hallgassak a DK oltásellenes kampányára...mondom elég, és nem értem, hogy ezek a szerencsétlen, életképtelen DKsok miért akartak politikai kampányt csinálni a vakcinákból..ezzel is csak ártani tudtak az ellenzéknek. Ami még zavar az az előválasztás. Összesúgnak a Jobbikkal, a volt ősellenséggel, hogy ők kit mikor hol fognak támogatni. A Jobbik támogatja Kálmán Olgát, Gy.Németh Erzsit, Barkóczi Balázst és Varjú Lászlót Budapesten, Székesfehérváron meg Ráczé Földi Juditot. A DK meg nem indított jelöltet a Budapest 14. számú OEVKban, azért, hogy támogathassa a Jobbikos Szilágyi Györgyöt. Most meg összesúgnak az MSZP-Pvel, hogy mikor hol lépnek vissza egymás javára. Én értem, hogy van 1-2 hely, ahol beállnak támogatni egy közös jelöltet, akár a Jobbik egy inkumbens DKs jelöltet, viszont ez akkor is előválasztás! Verseny! Meg kell találni azt a jelöltet, akire az ellenzékiek legnagyobb arányban, leginkább szavaznának! Ezt sok jelölttel, erős kampánnyal lehet kiválasztani! Viszont egyre csak azt látom, hogy a DK és a Jobbik egymás keblére borulnak. Undorító. A közös lista nem azt jelenti, hogy nyalniuk, falniuk kéne egymást. Küzdelem helyett már eldöntötték a helyek többségén ki fog indulni. Elveszti az egész az értelmét. Idegesít az, hogy Kálmán Olga csatlakozott a DKhoz, ennél értelmesebbnek gondoltam. Állandóan arról papol a DK, hogy új Magyarországot teremtenek, viszont ironikus, hogy ezt egy bukott kormány mondja. A politika nem a második esélyről szól!!Vonuljanak már vissza, nem kell ilyen választási lehetőség a pártok közül.

Nem szimpatizáltam a régi baloldallal, a Fidesszel még annyira sem nyilván..én mindig tipikusan Momentum-LMP-Jobbik polaritású szavazó voltam, bár ezek is elkezdték elveszteni a szépségüket... Na de a kérdés!!Ti, hogyan ítélitek meg a DKt?Mi a véleményetek róla?

20/F (vidéki szavazó, Csongrád-Csanád 4.OEVK)

2021. jún. 6. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

"A DK jelenléte pedig veszélyes az ellenzéknek,"

Azért mondogatom már régóta, hogy Dobrev akkor tenne jót az ellenzéki összefogásnak, ha nem indulna a jelölésen sem. (Ugyanúgy, mint Feri!)

2021. jún. 6. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

10: "Nem vagytok 'nagy jatekosok'! ..."

2022-ben majd láthatod, hogy te milyen kisjátékos vagy!

2021. jún. 6. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hallom mar 11 eve!? :))) -kedves 12-es :P
2021. jún. 6. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!