Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Titeket nem idegesít a DK...

Titeket nem idegesít a DK politikai munkássága?

Figyelt kérdés

Tisztázzuk az elején, hogy ellenzéki beidegződésű vagyok erősen, jónak tartom a közös listát, de mostanában egyre több dolog idegesít ezzel kapcsolatban. Nem vagyok az a berögződött Gyurcsányozós fajta, viszont tényleg mindenhol ezt hallom, hogy a Gyurcsány....A DK azzal, hogy létezik ad egy hatalmas támadási felületet a Fidesznek. Ha nem lenne a DK meg Gyurcsány benne a politikai életben szerintem jobban állna az ellenzék bőven. Idegesít, amit leműveltek a Covid válság során, az oltási kampány. Megvétózták volna a keleti vakcinák alkalmazását Magyarországon, ez pedig gátolta volna az oltottság növekedését Magyarországon. Én értem, hogy nem ez volt a szándékuk, viszont ezzel is akkora ellenkampányt váltottak ki, hogy nem igaz. Másfél hónapja felhívott a Fidesz, hogy ne hallgassak a DK oltásellenes kampányára...mondom elég, és nem értem, hogy ezek a szerencsétlen, életképtelen DKsok miért akartak politikai kampányt csinálni a vakcinákból..ezzel is csak ártani tudtak az ellenzéknek. Ami még zavar az az előválasztás. Összesúgnak a Jobbikkal, a volt ősellenséggel, hogy ők kit mikor hol fognak támogatni. A Jobbik támogatja Kálmán Olgát, Gy.Németh Erzsit, Barkóczi Balázst és Varjú Lászlót Budapesten, Székesfehérváron meg Ráczé Földi Juditot. A DK meg nem indított jelöltet a Budapest 14. számú OEVKban, azért, hogy támogathassa a Jobbikos Szilágyi Györgyöt. Most meg összesúgnak az MSZP-Pvel, hogy mikor hol lépnek vissza egymás javára. Én értem, hogy van 1-2 hely, ahol beállnak támogatni egy közös jelöltet, akár a Jobbik egy inkumbens DKs jelöltet, viszont ez akkor is előválasztás! Verseny! Meg kell találni azt a jelöltet, akire az ellenzékiek legnagyobb arányban, leginkább szavaznának! Ezt sok jelölttel, erős kampánnyal lehet kiválasztani! Viszont egyre csak azt látom, hogy a DK és a Jobbik egymás keblére borulnak. Undorító. A közös lista nem azt jelenti, hogy nyalniuk, falniuk kéne egymást. Küzdelem helyett már eldöntötték a helyek többségén ki fog indulni. Elveszti az egész az értelmét. Idegesít az, hogy Kálmán Olga csatlakozott a DKhoz, ennél értelmesebbnek gondoltam. Állandóan arról papol a DK, hogy új Magyarországot teremtenek, viszont ironikus, hogy ezt egy bukott kormány mondja. A politika nem a második esélyről szól!!Vonuljanak már vissza, nem kell ilyen választási lehetőség a pártok közül.

Nem szimpatizáltam a régi baloldallal, a Fidesszel még annyira sem nyilván..én mindig tipikusan Momentum-LMP-Jobbik polaritású szavazó voltam, bár ezek is elkezdték elveszteni a szépségüket... Na de a kérdés!!Ti, hogyan ítélitek meg a DKt?Mi a véleményetek róla?

20/F (vidéki szavazó, Csongrád-Csanád 4.OEVK)

2021. jún. 6. 14:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem Gyurcsány miatt egy erősen túlértékelt párt. Amúgy van néhány értelmes politikus, de egy kicsit több a hülye politikus.
2021. jún. 6. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
DK lepukkant, sikeruket vesztett emberekbol all, olyanok akiket el lehetett csalni mas partokbol vagy a mediabol :) DK a politikai paletta szemete!
2021. jún. 6. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ez a dolog, hogy az "előválasztáson" sok helyen lényegében majd egy jelölt közül lehet választani érdemben, kissé színjátékká teszi a dolgot. Ez inkább adatgyűjtés lesz, mint előválasztás. Inkább felmérik, hol milyen mozgósításra lesz szükség.
2021. jún. 6. 15:02
 4/13 anonim ***** válasza:
23%

szerintem meg teljesen logikus, hogy megkérdőjelezték egy bevizsgálatlan, engedélyezetlen szer magyar emberekbe injektálását.

aminek egyébként meg is lett az eredménye, mert ezreknél hatástalan volt, pedig mind a 2 oltást megkapták belőle, plusz nem tudsz vele külföldre utazni, hanem ugyanúgy vinned kell a határra a mindenféle ku tyafa sza drága pénzen vett bizonyítékaidat, hogy nem vagy beteg, mintha oltatlan lennél.

2021. jún. 6. 15:03
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Engem az összes magyarországi párt politikai munkássága idegesít.
2021. jún. 6. 15:14
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
"Tisztázzuk az elején, hogy ellenzéki beidegződésű vagyok erősen ,....." Persze-persze. De utána meg szépen felsorolod azokat a dolgokat amivel a fidesznyikek igyekeznek az ellenzéket hitelteleniteni. KAC!_KAC!!
2021. jún. 6. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

"ellenzéki beidegződésű vagyok erősen"

Akkor megérted ugye, hogy az országot és népét fosztogató bandát, meneszteni kell?

Ehhez pedig (a fidesz aljas választási törvénye miatt) minden változást akaró erőnek összekell fogni.

Aki nem társul az Ellenzéki Összefogáshoz, az a tolvaj-párt malmára hajtja a vizet.

2021. jún. 6. 15:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez így nem igaz 6os, csak attól még, hogy nem vagyok fideszes, és inkább az ellenzék felé húzok attól még fogom elemezni a dolgokat. Nem vagyok az a berögzült Fidesz egy g**i, ellenzék meg tökéletes, az kell ide felfogású ember. Azt akarom mondani, hogy a Fidesz-KDNP támadja az ellenzéket, de ezek a dolgok nem mindig teljesen alaptalanok. Az ellenzékben is sok hiba van, adnak jó aduászokat a Fidesznek, és ennyi.
2021. jún. 6. 15:34
 9/13 A kérdező kommentje:
A DK jelenléte pedig veszélyes az ellenzéknek, mert nagyon jól letudják járatni magukat. Róluk kértem véleményt, hogy ti így látjátok e.....amúgy én így is úgyis elmegyek szavazni, előválasztásra, és országgyűlési választásra is megyek. Ellenzékre szavazok így is úgyis.
2021. jún. 6. 15:37
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagytok 'nagy jatekosok'! ... nyero szeriabol nem allunk fel, tehat a Fidesz marad :)))
2021. jún. 6. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!