Szerintetek összefosás lesz az Összefogás vége?
9: a fidesz állítólag a kultúrált, konzervatív hangot képviseli. Ez az lenne? Nem, ez a csőcselék hangja.
És nem kell itt O1G-zni, mert azzal csak beismered, hogy a fideszesek sem különbek.
Dehogynem, egy folyamatos hosszú évek óta tartó kampány, ami még ma is tart, mer a Zorbánt le kell váltani. :)
#11-#12
Mindegyik párt azt mondja magáról, hogy kultúrált hangot képvisel, sok újat nem mondtál. :)
"És nem kell itt O1G-zni, mert azzal csak beismered, hogy a fideszesek sem különbek."
Tehát azzal, hogy felhívom a figyelmet arra, hogy a ti oldalatok O1G-zik, azzal azt ismerem be, hogy a Fidesz a kultúrálatlan. Ez ám a a logika!
"Én pl. az O1G-t sem szoktam leírni, sem a kérdésbeli szót, mert nem áll rá a szám a kulturálatlan szavakra még akkor sem, ha a politikai ellenfélről beszélek."
Engem nem izgat, hogy te mit nem szoktál. Vannak Fideszesek akik szintén nem szoktak, de te az én kérdésemből általánostasz, hogy bezzeg a Fideszre a primitív csőcselék szavaz, miközben az ellenzékben sokkal gyakrabban hangzik el az O1G. Ha az én kérdsemből ezt szűröd le, akkor a non-stop O1G-zés után az ellenzékiekről milyen benyomásod támad?
#7. "Ez az "összefosás" kifejezés jól mutatja, hogy a fideszre általában nem kultúr emberek szavaznak, hanem a primitív csőcselék, ami csak ilyen útszéli módon tud hangot adni a véleményének."
Ejj, akkor ez a szemét, kulturálatlan Gálvölgyi most jól lebukott, hogy Fidesz-szavazó. :))
"Megcsinálták a baloldali összefosást"
Maradjunk annyiban, hogy aki szerint az egyik oldalon jellemzően a primitív csőcselék van, az leginkább egyszerűen a másik oldal primitív csőcselékének része, csak a saját csapata felé elég durván elfogult. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!