Érdemes vagy nem érdemes a Kétfarkú Kutyapártra szavazni?
Szia!
A kétfarkú kutyapárt szerintem olyan, mint az izlandi viccpárt. Azoknak van, akik egyik normális pártot sem tartják alkalmasnak az önkorményzatok vezetésére, elegük van mindenkiből és röhögni akarnak inkább egy jót. Ha megnézed egy rendes programpontjuk sincs, csak baromságok.
Szerintem a Kétfarkú Kutyapárt igenis komoly dolog. Végre megmutathatjuk, hogy nem az van, hogy minket nem érdekel a sorsunk, és el lehet beszélni a fejünk felett, hanem az, hogy meg van a véleményünk az összes többiről. Meg hogy egyforma mértékben lehet a programokat is komolyan venni. És igen, röhögünk is egy jót...de mikor én tegnap olvastam, és röhögtem, rájöttem, hogy nem az abszurdnak ható konkrétumok miatt röhögünk csupán (pl. IV. Béla energianyelő a Gellérthegyre, ami majd az űrből hozza az energiát), hanem egyszerűen röhögünk egy boldog, ideális élet illúzióján, és ez elgondolkodtatott. Nem szeretnék olyan emberek között élni, akiket arra a gondolatra, hogy "tényleg boldog leszek" elfog a röhöghetnék.
Egyébként én is rájuk fogok szavazni, és a húgom, aki most els választó, szintén szeretne, de ahogy mondta: "ha rögtön az első szavazatomat elviccelem, anyuék nem fognak komolyan venni". Erre én mondtam neki, hogy titkosak a választások. :)
"égre megmutathatjuk, hogy nem az van, hogy minket nem érdekel a sorsunk, és el lehet beszélni a fejünk felett, hanem az, hogy meg van a véleményünk az összes többiről. "
ezzel pont azt mutatod meg h nem érdekel, mert ők visszalépnek ha netalán "nyernek" ! :D
Amugy van Háromfarkú Kutya Párt is! :D
ennyit Magyarországról! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!