Az Ellenzéki Összefogás jó párt?
Csak nekem tűnt fel, hogy az utóbbi napokban az ellenzéki kérdezők színvonala a szokásosnál is alacsonyabbra süllyedt?
Ha én ellenzéki szimpatizáns lennék, én megkérném azt az ikszdézős debilt, hogy ne inflálja tovább a fideszfóbok amúgy is siralmas megítélését, és ezzel ne rontsa a kormányváltás egyébként nem sok jóval kecsegtető lehetőségét.
De nem vagyok ellenzéki szimpatizáns, engem nem zavar.
A kérdezőről beszéltem. Az utóbbi pár napban tucatnyi kérdést írt ki minden bizonnyal ugyanez a debil, vagy ha még sem ugyanez, akkor tényleg nagy a baj nálatok.
De mondom, nekem mindegy, vedd a szárnyaid alá nyugodtan, legfeljebb beárazod a saját szellemi nívódat is.
31 "De nem vagyok ellenzéki szimpatizáns, engem nem zavar."
Köszönjük a "rendkívül értelmes és hasznos" hozzászólást...
Lehet, hogy te vagy a legostobább fidióta?!
Lehet, de akkor vagytok csak nagy bajban.
Akkor tőled kérdezem, biztos végigfutottad a kérdező kommentjeit. Szerinted ez a rögvalóság nálatok? Tudsz vele azonosulni, ez a ti szintetek, ennyik vagytok? Vagy azért legbelül cikinek érzed, mert szerinted rossz fényt vet rátok? Tényleg kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!