Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az Ellenzéki Összefogás jó párt?

Az Ellenzéki Összefogás jó párt?

Figyelt kérdés

2021. jún. 2. 07:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
3%

"hazánk lemondott 19 millió adag, 2022-re és 2023-ra rendelkezésre álló Pfizer-oltóanyagról."

Kösz hogy még be is linkeled, te szerencsétlen. 2021 tavaszán tombolt a járvány, nem jövőre kell a vakcina.

2021. jún. 2. 10:24
 22/41 A kérdező kommentje:
jövőre IS kell jönnek az ÚJ mutációk fidesz úr helló
2021. jún. 2. 10:28
 23/41 anonim ***** válasza:
13%
#20. Ez nem érv, ugyanúgy mondhatnám én is, hogy egy infantilis gyerek vagy, ezért nem csoda, ha az ellenzéki összefogást választod.
2021. jún. 2. 10:35
 24/41 anonim ***** válasza:
13%
#22. Csak szólok, hogy nemhogy van vakcinánk jelenleg IS, de hamarosan még gyártani is fogunk. Átaludtad az elmúlt egy évet talán?
2021. jún. 2. 10:36
 25/41 A kérdező kommentje:
Én értem hogy FOGUNK GYÁRTANI!! De legalább Pfizert gyártanánk! Nem Sinopharmot! Nem csoda ha senkinek nem fog kelleni a Magyar vakcina
2021. jún. 2. 10:39
 26/41 anonim ***** válasza:
11%
#25. Ez már nevetséges. Amúgy a Sinopharm egy rakás vakcinát elad, a világ!=Európa. Ebből bizony profitálhatunk még mi is, és ráadásul a lakosságnak is lesz elegendő vakcinája. Félreértés ne essék, a Sinopharm egy kiváló vakcina. Ha valaki nem fogadja el és inkább hajlandó belehalni a vírusba, az az ő dolga, de azért szerencsére bízhatunk abban, hogy az emberek nagyrésze nem ennyire hülye. Mint ahogy sokan el is fogadták itthon, és ezért is estek ki a Pfizerre várók sorából (megköszönheti nekik a sok sorbanálló, aki Pfizerre várva bohócot csinál magából, hogy nem októberben vagy jövő tavasszal jut a "kívánt" vakcinához).
2021. jún. 2. 10:44
 27/41 A kérdező kommentje:
Nekem Pfizer kell. Nekem nem kell fideszes izé vakcina
2021. jún. 2. 10:45
 28/41 anonim ***** válasza:
66%

26: a sino hatékonysága sokkal alacsonyabb a pfizernél.

Lásd még: [link]

2021. jún. 2. 11:10
 29/41 anonim ***** válasza:
27%

#28. Csak a Pfizer meg eleve a technológia miatt esélytelen a hosszú távon várhatóan kialakuló mutációkkal szemben, míg a Sinopharm esetében közel sem ez a helyzet. Ez simán kiegyenlíti a küzdelmet, persze nem mintha a Sinopharm ~80%-os hatékonyságával bármi probléma lenne.

#27. Mégis mit gondolsz, kit érdekel az óvodás hisztid? Mellesleg ha siettél, simán kaphattál Pfizert is a közelmúltban. Talán nem kaptál?

2021. jún. 2. 11:15
 30/41 A kérdező kommentje:

#28 Igaz a Sinopharm az nem jó. #29 "Csak a Pfizer meg eleve a technológia miatt esélytelen a hosszú távon várhatóan kialakuló mutációkkal szemben"

XD, nem igaz a Sinopharm lesz egyre esélytelenebb, a Sinopharm fog hamarabb "hatástalanodni".

"Mégis mit gondolsz, kit érdekel az óvodás hisztid? Mellesleg ha siettél, simán kaphattál Pfizert is a közelmúltban. Talán nem kaptál?"

Neked meg kit érdekel az igénytelen fidesz kínai vakcina duma?

2021. jún. 2. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!