Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Károli Gáspár Református...

A Károli Gáspár Református Egyetem jogi karán miért van ennyi fideszes?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy jogász hallgatók, akiknek fel kellene háborodniuk azon, ahogyan hazánk jelenleg működik. Erre azzal kell szembesülnöm, hogy egy ilyen mocskos rendszert istenítenek.

2021. jún. 1. 20:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%
Mert ide könnyebb bejutni...
2021. jún. 22. 13:31
 22/30 anonim ***** válasza:
25%

Attól, hogy kirúgtak még nem kell örjöngeni.

A jogi egyetem nehéz volt mindig is.

Amúgy sem érzem, milyen meglepőt látsz azon, hogy egyházhoz közeli egyetemen nem erős a BLM.

Menj a CEU-ra, ott még nem fogsz találni Mi Hazánkost.

De tanulj keményebben, az a titok!

2021. jún. 22. 15:30
 23/30 A kérdező kommentje:

#22 Megsúgom, hogy nem rúgtak ki, csupán rájöttem, hogy a jog nem az én pályám, ezért úgy döntöttem, hogy más irányba megyek tovább.

Olyan vicces, hogy egyből azzal próbáltok visszavágni,hogy biztosan kirúgtak, miközben 4-5 jegyekkel meglett az első félévem, utána pedig passzív félévre álltam, mivel más szakra szeretnék menni...

2021. jún. 22. 19:25
 24/30 anonim ***** válasza:
62%

Szóval mindösszesen pár hónapot jártál arra az egyetemre, azt is a járványhelyzet alatt, azaz online formában a jelentős részét.

De persze neked van igazad mindabban amit az egyetemre járókról állítasz.

Aha.

ja, nem.

2021. jún. 22. 21:38
 25/30 A kérdező kommentje:

#24 Figyelj, én nem akarok veszekedni senkivel, nem azért tettem fel a kérdést, hogy politikai vitát generáljak. Lehetséges, hogy valóban kicsit úgy fogalmaztam, ami alapján úgy jön le, hogy ledegradálom a csoporttársaimat.

Nem utálom őket, jópár emberrel barátságot is kialakítottam, teszem hozzá fideszesekkel. Csupán szerettem volna megérteni, hogy a a Károlin miért ilyen sok a fideszes.

De látom, hogy itt már konkrét ideológiai viták zajlanak, akkor most letisztázom, hogy nem akarok nekik rosszat. Viszont egyesek valóban túlzottan radikálisan gondolkodnak, amivel abszolút nem tudok azonosulni. Kigúnyolták a különböző betegségű embereket, ami rosszul esett, mert az egyik nálam is jelen van. Talán ezért érezhető a kérdésemből a fruaztráció.

2021. jún. 22. 23:04
 26/30 A kérdező kommentje:
És valóban, az tényleg nem való a szakmába, aki képes más emberek bőrszínén, vagy betegségén gúnyolódni.
2021. jún. 22. 23:08
 27/30 anonim ***** válasza:
55%

25: "Viszont egyesek valóban túlzottan radikálisan gondolkodnak, amivel abszolút nem tudok azonosulni. Kigúnyolták a különböző betegségű embereket, ami rosszul esett, mert az egyik nálam is jelen van."

Függetlenül a politikai nézetektől, ez mindenképpen alávaló dolog.

2021. jún. 23. 08:43
 28/30 anonim ***** válasza:
60%

Ami biztos!

A gyülibe járó emberek, éltetik a fideszt.

A nagyon szegények is kiállnak mellette.

A nagycsaládosok is úgy gondolják, hogy a náluk hagyott pénz, mindent megold.

Kíváncsi vagyok,hogy akiket megvezetett az orbán rendszer, jelzem nincsenek kevesen,

Hogy fognak szavazni?

Meglepődnék, ha a jelenlegi mérések, mutatnák a valós helyzetet!

Nem lehet annyi ember az országban, hogy a fidesz szavazók a lakosság 39% legyen.

2021. jún. 24. 09:29
 29/30 anonim ***** válasza:
81%
Bár én nem jártam egyetemre de jó pár évig tagja voltam a hit gyülekezetének és ott is döntő többségben vannak a fideszesek már csak azért is mert kiemelten magas támogatást kap a gyülekezet az államtól.
2021. jún. 24. 09:32
 30/30 anonim ***** válasza:
62%
29-es, én elég öreg vagyok és még emlékszem arra, amikor az SzDSz-t támogatták Németh Sándorral az élükön.
2021. jún. 24. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!