A Károli Gáspár Református Egyetem jogi karán miért van ennyi fideszes?
Attól, hogy kirúgtak még nem kell örjöngeni.
A jogi egyetem nehéz volt mindig is.
Amúgy sem érzem, milyen meglepőt látsz azon, hogy egyházhoz közeli egyetemen nem erős a BLM.
Menj a CEU-ra, ott még nem fogsz találni Mi Hazánkost.
De tanulj keményebben, az a titok!
#22 Megsúgom, hogy nem rúgtak ki, csupán rájöttem, hogy a jog nem az én pályám, ezért úgy döntöttem, hogy más irányba megyek tovább.
Olyan vicces, hogy egyből azzal próbáltok visszavágni,hogy biztosan kirúgtak, miközben 4-5 jegyekkel meglett az első félévem, utána pedig passzív félévre álltam, mivel más szakra szeretnék menni...
Szóval mindösszesen pár hónapot jártál arra az egyetemre, azt is a járványhelyzet alatt, azaz online formában a jelentős részét.
De persze neked van igazad mindabban amit az egyetemre járókról állítasz.
Aha.
ja, nem.
#24 Figyelj, én nem akarok veszekedni senkivel, nem azért tettem fel a kérdést, hogy politikai vitát generáljak. Lehetséges, hogy valóban kicsit úgy fogalmaztam, ami alapján úgy jön le, hogy ledegradálom a csoporttársaimat.
Nem utálom őket, jópár emberrel barátságot is kialakítottam, teszem hozzá fideszesekkel. Csupán szerettem volna megérteni, hogy a a Károlin miért ilyen sok a fideszes.
De látom, hogy itt már konkrét ideológiai viták zajlanak, akkor most letisztázom, hogy nem akarok nekik rosszat. Viszont egyesek valóban túlzottan radikálisan gondolkodnak, amivel abszolút nem tudok azonosulni. Kigúnyolták a különböző betegségű embereket, ami rosszul esett, mert az egyik nálam is jelen van. Talán ezért érezhető a kérdésemből a fruaztráció.
25: "Viszont egyesek valóban túlzottan radikálisan gondolkodnak, amivel abszolút nem tudok azonosulni. Kigúnyolták a különböző betegségű embereket, ami rosszul esett, mert az egyik nálam is jelen van."
Függetlenül a politikai nézetektől, ez mindenképpen alávaló dolog.
Ami biztos!
A gyülibe járó emberek, éltetik a fideszt.
A nagyon szegények is kiállnak mellette.
A nagycsaládosok is úgy gondolják, hogy a náluk hagyott pénz, mindent megold.
Kíváncsi vagyok,hogy akiket megvezetett az orbán rendszer, jelzem nincsenek kevesen,
Hogy fognak szavazni?
Meglepődnék, ha a jelenlegi mérések, mutatnák a valós helyzetet!
Nem lehet annyi ember az országban, hogy a fidesz szavazók a lakosság 39% legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!