A Károli Gáspár Református Egyetem jogi karán miért van ennyi fideszes?
Kérdező.
Jól betaláltál a kérdéseddel. Ennyi fideSS párti hozzászólás, nem semmi!Azt vettem észre, hogy itt is sok a fizetett fideSS firkász. Viszont több hozzászólás is egy embertől származik!! Nem látják a valóságot. Ennyi szemétség még nem történt ebben az országban mint az orbán kormány alatt! Ezt a tíz évet, Magyarország szégyen kormánya címszó alatt fogják tanítani. Mocskos, aljas, féreg népség az összes kormánypárti.
#17 Sajnos az ilyen agymosott idióták miatt vagyunk évtizedekkel lemaradva más országoktól.
Én eddig azt hittem, hogy leginkább nyuggerek fideszesek, aki nagyrészt az M1, illetve hasonló kaliberű platformokról tájékozódnak, de rendesen mellbe vágott, hogy velem egyidős 20 év körüli emberek is a fidedz seggét nyalják...
Szerencsére már nem kell egy levegőt szívnom ezekkel az illetőkkel, mert szeptembertől más szakot kezdek egy másik suliban.
Ezeknek a nyomiknak pedig jelentős része egyébként sem lesz jogász, amint visszatér a jelenléti oktatás, és nem tudnak puskázni a vizagákon... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!