Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Károli Gáspár Református...

A Károli Gáspár Református Egyetem jogi karán miért van ennyi fideszes?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy jogász hallgatók, akiknek fel kellene háborodniuk azon, ahogyan hazánk jelenleg működik. Erre azzal kell szembesülnöm, hogy egy ilyen mocskos rendszert istenítenek.

2021. jún. 1. 20:31
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Annyira szánalmas, hogy még 11 év távlatából is Gyurcsányra fogtok mindent. Viktorkátok ennyire nem tud mást kitalálni már, lehetne kicsit kreatívabb... :D
2021. jún. 1. 20:51
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
10 jogászból 8 kormánypárti, ez valószínűleg nem KRE-s hanem általános jogász jelenség, hiszen az Orbán kormányok is mindig jogász-központúak és jogász gondolkodásúak voltak.
2021. jún. 1. 20:53
 13/30 A kérdező kommentje:
#9 Azért nincs a félországban orvosi ellátás. Ahol én élek, konkrétan szinte már orvos sem maradt. Tudod én a saját bőrömön is megtapasztaltam, nem az origos meg hasonló kaliberű statisztikákból tájékozódtam.
2021. jún. 1. 20:54
 14/30 anonim ***** válasza:
17%
A szánalmasak ti vagytok, akik a böszmétől várjátok a szaros, nyomorult kis életetek megkönnyítését.
2021. jún. 1. 20:55
 15/30 A kérdező kommentje:
Remélem ezekért a hozzászólásokért legalább pénzt kaptok, és nem 2 zsák krumplit.
2021. jún. 1. 20:56
 16/30 anonim ***** válasza:
69%
Na majd mindjárt jön jó barátom Kaleta G. és a Szájer Józsi aztán majd jól elmondja nektek, hogy fideszes szívnek úgy kell dobognia hogy a keresztény egyház sírva fakadjon abban a nagy áhítatban ahogy isten színe elé kerülünk.
2021. jún. 22. 07:32
 17/30 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező.

Jól betaláltál a kérdéseddel. Ennyi fideSS párti hozzászólás, nem semmi!Azt vettem észre, hogy itt is sok a fizetett fideSS firkász. Viszont több hozzászólás is egy embertől származik!! Nem látják a valóságot. Ennyi szemétség még nem történt ebben az országban mint az orbán kormány alatt! Ezt a tíz évet, Magyarország szégyen kormánya címszó alatt fogják tanítani. Mocskos, aljas, féreg népség az összes kormánypárti.

2021. jún. 22. 07:56
 18/30 A kérdező kommentje:

#17 Sajnos az ilyen agymosott idióták miatt vagyunk évtizedekkel lemaradva más országoktól.

Én eddig azt hittem, hogy leginkább nyuggerek fideszesek, aki nagyrészt az M1, illetve hasonló kaliberű platformokról tájékozódnak, de rendesen mellbe vágott, hogy velem egyidős 20 év körüli emberek is a fidedz seggét nyalják...

2021. jún. 22. 08:00
 19/30 A kérdező kommentje:

Szerencsére már nem kell egy levegőt szívnom ezekkel az illetőkkel, mert szeptembertől más szakot kezdek egy másik suliban.

Ezeknek a nyomiknak pedig jelentős része egyébként sem lesz jogász, amint visszatér a jelenléti oktatás, és nem tudnak puskázni a vizagákon... :D

2021. jún. 22. 08:03
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
ad #35: hm. vizitdíj versus orvosi bérek megemelése. Mégis csak pénzt kellett beletenni ? A megemelt orvosi bérek is a lakosság által befizetett adóból vannak
2021. jún. 22. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!