A Táncsics radikális balpárt mit fog tenni a környezetvédelem érdekében a győzelmük után?
A Táncsics radikális balpárt azt állítja magáról hogy a céljuk a szocializmus demokratikus megvalósítása, ami összhangban van a környezettel.
A környezetvédelem fontos dolog,ami pázmán Koppány szerint a dolgozó proletár magyar nép közös ügye.
Ezt hogy tervezik kivitelezni a győzelmük után?
Ők is rovarhotelt meg bogárlegelőt fognak építeni vagy betiltják a benzines autókat?
At összhangban lenne velük, hogyha betiltanák az autókat.
Mert egyrészt így védhetjük a környezetet.
Másrészt így visszaszoríthatjuk a gaz nyugati (és keleti) kapitalista autógyártó cégeket dolgozó népünk kis világából.
Itt akarod összegyűjteni azt a pár száz/ezer szavazatot?
Még az 1% sem lesz meg...
Ti komolyan azt hiszitek, hogy itt kampányol valaki?
Szerintem valaki egy furcsa véletlen folytán halott erről, és elkezdett itt poénkodni vele. Troll kérdések. Én is szoktam néha Pázmán Koppányos kommenteket írni (hülye kérdésekre hülye választ).
Hogyha tényleg itt kampányol valaki, akkor fejleszteni kéne a színvonalat, mert trollkodásnak tűnik!
Akkor szerintem a pártnál érdeklődj, nem olyan nagy párt, hogy elutasítsanak!
Hogyha már ezeket tudod róluk amiket leírtál...
Én még életemben nem hallottam erről a Gyakori előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!