Mit gondoltok az új Gyurcsány- és Karácsonyellenes propaganda reklámokról?
#20 rosszul látod, van. Csak mint írtam ez ellen nem lehet védekezni.
A sima weboldalra berakott reklámok ellen lehet, de ez ellen nem. Ahogy írtam nézz egy kicsit YouTubeot, és meglátod.
Szerintem napi több órát vagyok a YouTube-on, hidd el, találkoztam volna vele :)
Ahol a reklám a videó része, pl. termékelhelyezés van, azt nyilván nem lehet védeni, de videót megszakító reklámot nem látok.
Mit használsz, hogy neked megjelennek?
Merő baromság. Orbán tudja, hogy a mép utálja Gyurcsányt, éés most az egész ellenzéket egybemossa vele.
Egyébkét nt én személy szerint nem szeretném, ha Karácsony lenne a miniszterelnök. Ahhoz túl j fej. Aki most átveszi a hatalmat, menthetetlenül bukni a fog, Orbán ezt már jó előre lezsírozta. Eladósította úgy az egész országot, hogy még amikor átvette az irányítást, akkor se volt ennyire. És akkor még idevarázsolja a kínai egyetemet, kínai hitelből, kínai munkásokkal, 3-6 milliós tanári fizetésekkel, és évi 3-4 milliós tandíjakkal.
A nép már nem utálja Gyurcsányt, erről több helyen is írnak, elég okosak ahhoz, hogy túllépjenek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!