Mit gondoltok az új Gyurcsány- és Karácsonyellenes propaganda reklámokról?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 15:06
11/27 anonim válasza:
#9 szerintem neki se lenne jó, de mégis jobb lenne, mint az orbán és a 133 rabló elvtársa.
12/27 molnarmarcell21 válasza:
Nem láttam még őket. Belinkelné valaki?
13/27 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy van-e róluk külön videó, csak videók elején reklámként szoktam látni, de ha találok, akkor belinkelem.
2021. máj. 17. 17:08
14/27 anonim válasza:
Joseph Goebbels is megnyalná utána mind a húsz ujját, nagyon büszke lenne a tanítványaira.
15/27 anonim válasza:
Undorító.
orbán meg a seggnyalói érzékelhetően be vannak szarva, hogy jövőre elvesztik a választásokat. Karácsony milliószor emberibb és jobb miniszterelnők lenne. Hallottam orbánt angolul mekegni...hagyjuk, max felcsúti angol, borzalmas kiejtéssel, kész vicc.
16/27 anonim válasza:
Azt hogy Budán "a nagyméltóságú helytartótanács sápadt vala és reszketni méltóztatott" - Karácsony jelöltté válására. (Petőfi S.)
17/27 anonim válasza:
#12 nézzél YouTubeot, be fogja dobni előbb utóbb
18/27 molnarmarcell21 válasza:
Kb. 15 éve van reklámblokkolóm, soha életemben nem láttam YouTube-on reklámot :D
19/27 anonim válasza:
#18 akkor nézzél néha YouTubeot, és fogsz látni, mert a videóba beillesztett reklámokról nem véd, az ugyanis körülbelül lehetetlen.
Úgy lenne lehetséges hogy a videó lejátszása előbb megindul mielőtt te látod, és egy automatika kivágja a belőle a reklámot, ami valószínűleg csak újra kódolással működne így aztán brutális gépigénye is lenne.
20/27 molnarmarcell21 válasza:
Látom válaszodból, hogy nincs reklámblokkolód. Próbáld ki egyszer, sokkal kellemesebb élmény lesz a net :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!