Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszes szavazók! Ti miért a...

Fideszes szavazók! Ti miért a Fideszt tarjátok legalkalmasabbnak a kormányzásra?

Figyelt kérdés

Előre leszeretném szögezni, hogy erre a kérdésre csak olyan válaszoljon, aki fideszes szavazó és kulturált választ tud adni, nem szeretném, hogy gyűlölködésbe torkoljon át.

Tehát, arra lennék kíváncsi hogy mi az, ami miatt a Fideszt tartjátok a legalkalmasabbnak a kormányzásra a többi párthoz kèpest. Mióta vagytok Fideszes szavazók? Mióta vesztek részt a szavazáson? Volt-e esetleg olyan, hogy régebben másra szavaztatok? Mik azok az intézkedések amiket legjobban helyeseltek? Mi az amin szerintetek változtatni kène?

2021. máj. 13. 19:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

Miért is fröcsögés az, ha valaki tájlkoztat egy hívőt arról, hogy rosszul tud valamit? Hátha megvilágosodik, hogy eddig hazugságokkal etették :)

A "fideszt éltetők fóruma" nem itt van. Ha azt szeretnéd, hogy csak fideszt dícsérők írjanak, akkor menj valamelyik fideszes fórumba.

2021. máj. 13. 23:52
 12/21 anonim ***** válasza:
2%
#11 Te annyira sötét vagy hogy az már szórakoztató. remélem azért legalább a vécét jobban eltalálod, mint a valóságot a #9-ben.
2021. máj. 13. 23:55
 13/21 anonim ***** válasza:
23%
Én sem értem mit pattogsz. Fáj az igazság te birka?
2021. máj. 14. 07:07
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Ezért tart itt az ország, a 8-as válaszoló tipikus példája a megvezezett tvből tájékozott szavazóknak. Sötét vagy!
2021. máj. 14. 07:12
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
Jaj de frusztráltak a liberók, valaki tegye tisztába őket :)
2021. máj. 14. 09:50
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Azért mert én mazoista vagyok és szeretem hogyha elköltik a pénzemet vagy uralkodnak rajtam. Számomra fontos, hogy minél több adót beszedjenek tőlem, mert Orbán és Mészáros jobban el tudja dönteni hogy mire kell költeni a pénzemet. Szeretem hogyha malacperselyként kezelnek és elveszik a pénzem háromnegyedét. Sohasem költöznék kell egy másik országba ahol nem csak a pénze. miatt tartanának bent, hanem emberként tekintenek rám.
2021. máj. 14. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:
8%

9."plusz világpiaci árnál magasabb gázár?"

Elég gáz, hülyeségeket írtál.

2021. máj. 17. 13:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy nem lesz itt változás a szavazók egyrészét megint megveszik krumplival és ingyen ebéddel. Másik felének meg mindegy mert ha honlap megint befog fagyni.

Itt változás max akkor lesz ha az unió kérdőre vonja az országot a kapott pénzekkel kapcsolatban mert 70%-al tuti hogy nem tudunk elszámolni

Aztán meg ha követelik vissza a pénzt azt a népen fogják behajtani. Persze Orbánék akkor is csak mutogatni fognak az ellenzékre és sorosra.

2021. máj. 17. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:
42%
Persze, a krumpli. Azt tudod, hogy ezt az MSZP csinálta széles körben? Sőt, a mai napig csinálja. Ha a krumplin múlna, egyenlő esélyekkel indulna az ellenzék, hiszen nekik is telik néhány kilóra, amit el tudnak osztogatni. De hát ugye itt valódi teljesítmény számít, nem a krumpli, abban pedig kicsit rosszabbul áll az ellenzék.
2021. máj. 17. 14:35
 20/21 anonim ***** válasza:

17. elég hülyeséget írtál, pedig ha utánanéztél volna...

[link]

A földgáz piaci ára ugyanis annyira beszakadt az utóbbi évben, hogy most már lényegesen alacsonyabb, mint az itthoni lakossági ár.

2021. máj. 17. 14:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!