Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A szélsőjobb miért szereti az...

A szélsőjobb miért szereti az arabokat?

Figyelt kérdés
A kuruc.info-ra, Jobbikra gondolok. Ha szerintük a fehér, keresztény ember "felsőbbrendű", miért szeretik annyira az arabokat?
2010. aug. 22. 00:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%
azért vagy rasszista mert Izrael elnyomja az arabokat és te nem állsz ki mellettük mert... arabok
2010. aug. 22. 01:07
 12/33 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 01:07

Mondtam egy szóval is, hogy nem állok ki az arabok mellett???

2010. aug. 22. 01:08
 13/33 anonim ***** válasza:
82%

"Mondtam egy szóval is, hogy nem állok ki az arabok mellett???"

akkor te most keresztény felsőbbrendűnek tartod magad? mert kiállsz az arabok mellett?

2010. aug. 22. 01:10
 14/33 anonim ***** válasza:
41%
A Jobbiknak (és a hozzá közel álló gyökereknek) addig szíve csücske az arab világ, amíg azokban a zsidók és a gaz, imperialista USA ellen küzdő hősöket látják. Az már nem esik le nekik, hogy pl. Iránban üldözik az ottani keresztényeket, és az arab világ szélsőségesei a keresztényeket (így elviekben a Jobbikot is) pogánynak tartják...
2010. aug. 22. 01:14
 15/33 A kérdező kommentje:

" "Mondtam egy szóval is, hogy nem állok ki az arabok mellett???"

akkor te most keresztény felsőbbrendűnek tartod magad? mert kiállsz az arabok mellett? "

Nem tartom magam felsőbbrendűnek, ilyet se írtam. :D

Azt írtam, hogy szerinTÜK, nem azt hogy szerinTEM! Azért illene előbb megtanulni magyarul, mint internet elé ülni...

2010. aug. 22. 01:17
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, ki mondott ilyet a Jobbikban? Alá tudod támasztani bizonyítékkal? Mert ha nem, akkor pontosan TE tartod magad felsőbbrendűnek és nem a Jobbik. :)

Ezzel a kérdéssel nagyon nagyot estél. :) Csak úgy koppant!

2010. aug. 22. 08:20
 17/33 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező. Nem probléma, ha barlangban laksz, de reklámozni azért nem kellene.

Akiket te megneveztél... bár elég szerencsétlenül, azok nem "szeretik" az arabokat, ilyet egyikük sem mondott soha, pusztán mellettük állnak ki, az igazság oldalán, szemben egy megszálló hatalommal.

Olyat szintén nem mondtak, hogy a fehér keresztények a felsőbbrendűek, de egyik másik, nem nézi jó szemmel, az idegen betelepülőket (még azt sem merem kijelenteni, hogy mindegyikük), függetlenül attól, hogy arab, kínai, vagy hottentotta.

De az még a probléma egyik fele, hogy égbekiáltó hülyeséget mondasz, ezt már megszoktuk a magadfajta beállítottságú emberektől, de a magadfajta beállítottságú emberek elítélik az általánosítást, márpedig a kérdésed ennél általánosítóbb nem is lehetne. Hogy is van ez? Nektek szabad?

2010. aug. 22. 10:39
 18/33 anonim ***** válasza:
49%

Nem szereted az arabokat? Antiszemita vagy-e ?

Visszanyalt a fagyi "kedves" kérdező.

2010. aug. 22. 13:32
 19/33 anonim ***** válasza:
34%

Teljesen igaza van a Kérdezőnek.

A Jobbikos rajongótábor és média (pl. kuruc) leragadt az 1930-as évek "zsidó nem zsidó" világképénél. Mindent ezen keresztül képesek csak értelmezni. A zsidók szerintük a gonoszok, a velük (és Amerikával) harcban álló, Izraelt elpusztítani akaró iszlám országok az ő hőseik.

A nyugat-európai, igazi radikális jobboldal már rég az iszlámban és az országaikat elöntő és lerohasztó iszlám bevándorlásban látja az ellenfelet. Az iszlám elleni küzdelemben pedig Izrael és a zsidók Európa szövetségeseinek számítanak, az euroatlanti civilizáció előretolt bástyáját alkotják a Közel-Keleten. Csak az itthoni, magát (hamisan) radikális jobboldalnak tartó Jobbik nem veszi ezt észre.

2010. aug. 22. 13:48
 20/33 anonim ***** válasza:
23%

13:48

Valld be. A kérdezővel ugyan abban a barlangban laktok.

2010. aug. 22. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!