Tényleg nem lenne jó ötlet egy forum a kuruc. Info ra?
így legalább vissza lehetne nyomozni a kis balliberális antiszemitázó polgártársainkat ;)
kiderülne hányadán állunk... 99% tuti kuplungosak :P
"Ja, hogy téged az ellenvélemény felhergel? Bocs, de erről sem én, sem mások nem tehetnek. Nekem nincsen szükségem alpári szövegre ahhoz, hogy beletaláljak a dolgok közepébe ;)"
engem ugyan nem :D
nem is szoktam reagálni rájuk :)
ezt megint benézted
sőt a korrekt ellenvélemény másokat sem hergelne :)
vagy lehet ezen még nem is gondolkodtál?
de te és a kis csapatod szándékosan hergeltek képtelenségeket mondtok java részt
az nem ellen vélemény.... :D
az nem ellen vélemény hogy leszóljátok aki nemzetben gondolkodik... mert ugye az a turbó magyar stb
vagy ha igen akkor nekem csúnyán kimaradt valami :)
"01:32 nagyon optimista vagy. Az ide írogató szélsőjobbosok színvonalát tekintve egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy érdemi válaszokat, és nem jelzőket kapnék a hozzászólásaimra..."
Hát ha nem érdemi választ, hanem jelzőket kapsz az neked jó. Mivel a Barikád az ő hivatalos oldaluk. Így számon lehet kérni ami ott elhangzik.
Nem kell ehhez fórum, ha a zsivány hatalom akarja úgy is kinyomoz bármit!
A hatágúaknak már korlátlan hatalmuk van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!