Ki tennél főpolgármesterré Budapesten a jelenlegiek közül?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 13:23
13/16 anonim válasza:
Szerintem ezt a Budapestieknek kell eldönteni . Ők élnek ott ! TERMÉSZETES TETTRE KÉSZ EMBERT ,AKI MÁR BIZONYÍTOTT ,Mert ígérgetni bárki tud ,tán még én is!üdv zs
14/16 anonim válasza:
Én biztos hogy a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjére adom le a voksomat.
15/16 anonim válasza:
Staudt Gábort, mert csak a radikálisok mernek rendet csinálni ebben a korrupciós disznóólban.
A Kétfarkú Kutya jó poén, de nihilre nem lehet egy város jövőjét feltenni. Különben is, elgondolkodtatok már azon, honnan kaphatják a pénzt a kampányukhoz?
16/16 anonim válasza:
Jávor Benedek, ki más! Egy kis összehasonlítás műveltség téren (tudom, a jobbikos a képen nem induló) [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!