Az ugye mindenkinek tiszta, hogy ha a kormány az elmúlt 11 évben a stadionokra, kisvasútra, úrizálásra költött közpénz csilliárdokból csak egy morzsányit az egészségügyre költ inkább, akkor most kevesebb magyar halottja lenne a járványnak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 12:53
7/20 anonim válasza:
Jobb szervezéssel, tisztességesebb hozzáállással és némi józan ésszel viszonylag kis többletráfordítás mellett is jelentősen lehetne növelni az egészségügyi ellátás színvonalát. Ez a járvány előtti helyzetre is vonatkozik. De amíg ez a gondolkodás és hozzáállás marad, addig a pénz nem segít (sokat).
8/20 Rothadó Narancs válasza:
A magyarnak foci kell, meg Kásler szerint a 10 parancsolat és senki sem lesz beteg!
9/20 anonim válasza:
Lehet, hogy így lenne, sőt valószínű. De más kormány sem lenne jobb. Én keresztény ember vagyok, így én ezután is a Fideszre fogok szavazni.
10/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, amennyi vírustagadó van, még akár rosszabb is lehetne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!