Hozzá nem értésből vagy szándékosan engedték ennyire el a járványt?
30
Nem tudom mire akarsz kilyukadni.Ha lezárták volna a határokat akkor most nem lenne ekkora káosz.A statisztikákat meg keményen manipulálják
Mármint kik manipulálják, a többi ország? Nálunk van jelenleg a legnagyobb káosz. Gondolod, hogy a többieknél is hasonló a helyzet valójában, csak kozmetikáznak?
Arra akarok kilyukadni, hogy már javában itt volt a vírus, december végén valahogy mégis sikerült elérni, hogy csökkenjen a napi fertőzöttek száma. Egészen február közepéig, amikor megint elkezdett növekedni, és most rosszabb a helyzet mint valaha. Mi váltototta ki ezt a növekedést, ha mindent ugyanúgy csináltunk hónapokig?
32
Jó akkor tisztázzunk valamit.Bar mostanában nem említik ezt a hivatalos médiában,de amikor kitört ez a "járvány" akkor azt mondták hogy aki nem a koronavírusban halt meg de koronavírusos volt azt is hozzacsaptak a koronavírusos áldozatok számához.Nem beszélve arról hogy a PCR tesztek teljesen megbízhatatlanok,ezt is mondták még az elején.Es akkor még nem is beszéltem a többi statisztikai csalásról.A kérdésedre nem érdemes válaszolnom mert eleve az egész "Covid" hisztéria egy hatalmas csaláson alapul
Ha ez így van, akkor meg szó nincs hozzá nem értésről, szó nincs arról, hogy határlezárással megelőzhető lett volna, hisz az egész csak egy kamu, egy mesterséges probléma, amit szándékosan generáltak.
34
Igen,csak én úgy próbáltam itt gondolkozni mintha ez az egész természetesen alakult volna ki.Lehet elfogsz emiatt ítélni de én valójában virustagado vagyok
Nem ítéllek el, elítélni morális alapon tudok embereket. Az, hogy vírustagadó vagy nem egy morális szintű dolog.
De rendesen vírustagadó vagy, vagy inkább járványtagadó? Már azt sem hiszed el, hogy egyáltalán létezik ez a koronavírus?
36
Én nagyon mélyen bele astam magamat a témába és már a virustagadasom előtt is felvetettem azt az elméletet hogy nem kell ahhoz léteznie a vírusnak hogy átverjek az embereket. De amióta megtudtam hogy egy szakember bebizonyította hogy nincs Covid és több szakember is egyetért vele azóta megvagyok győződve róla hogy nem létezik.Nagyon sok gyanu
Értem. Ki ez a szakember? Érdekelne, elolvasnám mit ír.
Nos én úgy gondolom, hogy ahhoz túl sok ember tanulmányozza, és foglalkozik a vírussal, hogy ne egy létező dologról legyen szó. Ezen emberek mindegyikét be kellene avatni a dologba ahhoz, hogy ezt az átverést fenntartsák, és szerintem kitudódna.
39
D.R.Andrew Kaufmann
Épp az a baj hogy a legtöbb szakember vagy nem tudja hogy kamu az egész vagy inkább hazudik mintsem kockaztassa a saját állását, ráadásul még jól le is járatják.Ami információt kapnak fentről azt készpénznek veszik.Raadadul nem nagyon kuldozgetnek Covid mintát,el se lett kulonitve a vírus.Ez a szakember is csak véletlenül jött rá hogy az amit küldtek neki nem is covid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!