Müllerék mikor adnak ki statisztikákat arról, hogy hányan haltak meg a covid oltás után?
Figyelt kérdés
Lehetőleg vakcina gyártókra lebontva. Szerintem több embert érdekelne, mint a semmitmondó marketing bullshit halmaz amit lenyomnak mindennap.2021. márc. 24. 18:56
2/8 anonim válasza:
te pedig mikor fogod már elhinni,hogy igenis kell az oltás? Már ha normális életet szeretnél még a közeljövőbe.
5/8 anonim válasza:
Legfeljebb akkor, ha már mindenki be lesz oltva, de én is inkább a soha verziót valószínűsítem.
6/8 A kérdező kommentje:
Én elhiszem azt viszont nem hogy minden vakcinában vakon kell hinnünk. Nem vagyok vakcinaellenes, de nem is vagyok vakcinahívő. Szerintem több infó kéne az embereknek, mert a többség még mindig inkább a nyugati stratégiában bízna, tehát megfontolt oltás, megbízható rendesen tesztelt vakcinákkal, ha meg bármit észlelnek akkor azonnal leállnak az adott vakcinával és kivizsgálják az eseteket. Itt ha a kínaitól majd naponta ezren fordulnak fel akkor sem lesz semmi.
2021. márc. 24. 19:11
7/8 anonim válasza:
Nem fogják bevállalnni. Soha de soha, sőt evezredekre titkosítjak az adatokat.
Az is egy válasz hogy "amikor mindenki be lesz oltva" mert ilyen meg soha nem lesz ergo ez ugyanúgy a soha válaszlehetőség.
8/8 anonim válasza:
Ennél sokkal egyszerűbb dolgokra is képtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!